Door stopper

12 September sta ik op een Nazomerfair. Ver weg voor mijn doen, namelijk bij de Ackerdijkse plassen tussen Delft en Rotterdam. Je had het misschien al wel een beetje in de gaten; ik ben weer druk bezig om spullen te maken voor m'n kraampje (om één of andere reden zijn dat toch andere dingen als dat ik in de webwinkel verkoop....) Vandaag heb ik deze deurstopper gemaakt. Van lekker grof linnen en nep-suède. Gevuld met 2 kilo rijst én lavendel! Hij is alleen een beetje groot uitgevallen, de volgende kan wel een maatje kleiner. Maar daardoor functioneert ie wel goed! ;)

September 12th I'm on a market again. So I'm making new stuff for my booth. Today I made this door stopper from natural linen and fake suede. It's filled with rice and lavender. This one's a bit oversized... But it's working perfect therefore! ;)

Hugs, Simone

Reacties

Hoi Simone, ik had het al op je blog een keer gelezen, ik denk dat wij er ook heen gaan naar die fair, of het moet stormen en regenen, maar anders komen we met de fiets over de pont op naar de Ackerdijkse plassen, dus als je het hart wilt meenemen ???

groetjes, Jeannet
Ann Terny zei…
Hallo, via m'n mama kwam ik op je blog terecht, wat een superleuke spullen maak je, ik kom voortaan geregeld eens kijken hoor !

groetjes
Ann
HELEMAAL LEUK lieve Simone en ook je geweldige "werk" kleding met je fantastische engeltje erop geborduurd. En een engeltje die het draagt, liefs van Cin x
Anoniem zei…
hoiiiii ik ga je volgen! groetjes Marjo
ps. te gekke deurstopper, moooooi gemaakt
Anoniem zei…
Wat een leuk idee Simone !!!

Populaire posts van deze blog

SUMMER SAL 2018

Summer SAL 2017, WDI 1832