Handwerkbeurs / Craft market

Vandaag naar de Handwerkbeurs in Zwolle geweest met Silvia. Natuurlijk weer veel te veel geld uitgegeven... Hier is m'n buit van een dagje beurs:

Today I went to a craftmarket. Ofcourse I spent way to much money... Here's what I came home with:

De blauw-witte stofjes zijn het begin van een mega-quilt voor op ons bed, de lichte stofjes voor Stitcheries, Tilda stofjes voor de heb, 2 kleine borduurpatroontjes, franse kantjes en bandjes, knoopjes en een patroontje voor vogelhuisjes-eierwarmers.

The blue/white fabrics are for a Hudge quilt for our bed, that I'll going to make one day, ecru fabric for stitcheries, Tilda fabrics just for fun, 2 small charts, French lace and ribbon, buttons and a pattern for birdhouse- eggwarmers.

Om 2 uur deed ik nog even mee aan een spelletje bij Crown Stitches. Iedere deelneemster begon met 3 strengen DCM. Door te dobbelen moest je die strengen naar rechts of links doorgeven, of in het midden gooien. Als je alle strengen kwijt was, was je af. Laat ik nu op het eind als enige over gebleven te zijn!!!! En dus de winnaar van alles wat in het midden lag! Dat waren al die strengen DMC, een aantal patronen, een floss winder, een stuk Aida en een heel leuk pakketje voor een pompoen en een eikeltje. Ik was er helemaal beduusd van... Nogmaals bedankt Liezbeth!

I played a fun game and was the winner of all this stuff!!!

En toen liep ik naar buiten en hoorde ik ineens m'n naam... Stond Cindy daar! Gezellig nog even bij gekletst en toen moe, maar voldaan naar huis.

I had a great day and went home very tired but happy ;)

Hugs, Simone

Reacties

Elza zei…
Wat een prachtige spulletjes en gefeliciteerd met je prachtige prijs. Kun je voorlopig verder met het maken van al die mooie dingen.
Nic zei…
It looks like you came home with lots of nice things to keep you busy!
Brigitte zei…
Wow, what a great stash haul you brought back home. Congratulations on winning such a wonderful package of stuff.
Annelein zei…
Lucky you, bij Bep viel je geloof ik ook al in de prijzen...

Bofferd...

Populaire posts van deze blog

SUMMER SAL 2018

SCHEMA SUMMER SAL 2018