So many squares....

Het is gewoonweg té heet om buiten te zijn! Dus ik heb m'n middag maar besteed aan het snijden van vierkantjes. M'n naaikamertje zit aan de noordkant van het huis en met de ventilator aan, was het daar best lekker.

Dus de stofjes voor de Christmas Elves zijn nu bijna allemaal gesneden! Alleen het beige stofje met het sterretje (van Honey and Me) heb ik bijbesteld, die is nog onderweg vanuit Amerika.

Ga ik morgen nog een paar stitcheries overtrekken op stof, dan kan ik het weekend lekker borduren. Als het dan wat minder warm is, kan ik langzaamaan gaan beginnen om de quilt in elkaar te zetten. Is ie zeker voor de kerst klaar!

It's just too hot, to go outside! So I spent my afternoon in my sewingroom (northside of the house), with the van on, cutting squares.

Most of the fabric for the Christmas Elves is cut now. Only the tan star fabric (Honey and Me), is still on it's way from the US.

Tomorrow I'm going to draw a few stitcheries on the fabric, so I can spent the weekend stitching. When summer vacation is over, I can sew all the blocks together. So it will definetly be ready for Christmas!

Hugs, Simone

Reacties

Joke zei…
Ze zijn leuk, die stofjes! En hoeveel tijd je bezig bent geweest met snijden kan ik nu een beetje inschatten, ik heb mijn eerste (voorzichtige) stapjes gezet op quiltgebied. Al zul jij wel veel vlugger werken, gezien je ervaring :)

Populaire posts van deze blog

SUMMER SAL 2018

SCHEMA SUMMER SAL 2018