Christmas ornament april-september

Ik deed dit jaar mee aan twee SAL-len met kerstornamentjes. Bedoeling was dat ik dan iedere maand een kerstornamentje zou maken... Helaas ben ik niet verder gekomen dan Maart. Vraag me niet waarom, maar toen had ik geen zin meer in kerstornamentjes. Vandaag heb ik het ornamentje van Stacy Nash afgewerkt. Dus dit is het ornamentje voor april, mei, juni, juli, augustus en september in één keer! ;)

I joined two Christmas ornament SAL's this year. So I suppose to stitch an ornament each month... Somehow I got stucked in March. Don't know why, but the Christmas designs didn't appeal to me anymore in Spring. Today I finished the ornament of Stacy Nash, so here's the ornament for April, May, June, July, August and September all in one! ;)

Is bij jullie de Gogo-gekte ook al toegeslagen? Hier in Vaassen wel! Tijmen is ze al driftig aan het sparen en er moest een zakje komen om ze in te stoppen. Dus mama is maar aan het frutselen geslagen om de mooiste Gogo-zak van de hele school te maken!

DS is collecting Gogo's, so he needed a bag for them. So I did my best, and made him the best Gogo bag of the whole school!

Hugs, Simone

Reacties

Theresa zei…
Lovely ornament!!!!! It looks so elegant!!!
The Gogo bag is tooo cute!! What a great place for all your son's gogos~
Silvia zei…
We sparen de gogo's wel maar het is nog geen hype.
Ik heb jullie raadt ter harte genomen en zit in de tuin met het stitcherywerkje waarvan je het patroon laatst mailde. ( Die van de paddestoel!)
Berna zei…
Nou je Stacey Nash mag er zijn hoor. Heel mooi.
Van Gogo's nooit gehoord maar ik zit ook niet meer in de kleine jongetjes. Het tasje is mooi. Je zoon mag er trots op zijn dat ie zo'n handige mama heeft.
staci zei…
LOVE your ornament! Love the way you finished it off!

Populaire posts van deze blog

SUMMER SAL 2018

SCHEMA SUMMER SAL 2018