Karin's RR

Gisteravond de laatste steekjes gezet aan Karin's Friendship Sampler. Dus morgen gaat ie terug naar huis!
Yesterday I finished Karin's Friendship Sampler. Tomorrow it will return home!


Verder ben ik druk om nog van alles te maken voor m'n winkeltje. 2e Paasdag (maandag 5 april) sta ik met wat spulletjes bij Bep op de Paasopendag. Dus het is even hard werken in Atelier Soed Idee! De nieuwe artikelen gaan pas na 5 april in de webwinkel, dus als je interesse hebt moet je 2e Paasdag maar naar Hall komen ;) (Dames van het Dottyweekend; zie je dat ik iets "kippigs" heb gedaan met het bruin geruite stofje?)
I'm very busy at the moment with items for the shop, because I'll be on an Eastern market at Bep on monday 5th April.

Hugs, Simone

Reacties

Daniëlle zei…
Het ziet er gezellig uit joh, zal best goed van de hand gaan! Heel veel succes en groeten aan Bep! Mooi weekend alvast, groeten, Daniëlle
Berna zei…
Het ziet er weer leuk uit wat je hebt gemaakt. En wie weet 2e paasdag........ als het huis niet vol zit met kinderen. Fijn weekend.
MaksiTaksi zei…
Ik vind je theemuts super. Maar waar ik eigenlijk even voor langskom is om te zeggen dat je hart is aangekomen!!! Hij lag er al maar ik was een paar daagjes weg.
Hij is echt gaaf zeg en niet zwart zoals ik dacht maar heel donkerbruin. Prachtige stofjes en prachtig gemaakt! Echt mijn complimenten voor de mooie afwerking, bij mij zie je altijd waar het gat gezeten heeft om te keren. Hoe doe je dat zo onzichtbaar!
Enniewee, ik ben er dolblij mee en je hart heeft een prominent plekje in de woonkamer gekregen.

Super dank je wel! Ik ben er megablij mee!

Dikke kus
Annelies vdB zei…
Ik heb al vaker zo'n mooie hartenlap op een blog gezien. Erg leuk idee en zo leuk om te zien !
Cackle the cackle the cackle, wat een prachtig gevederde vriendin heb je daar voor me Simone! Ben stiekum uit Cindy at her Country Home naar je blog komen lezen en wat een heerlijk "kippig" weekend hebben jullie daar gehad, ENIG! Ja die kip van een Cindy moest keuzes maken, ze is op het moment erg druk met van alles en nog wat. Maar... volgende keer zal ze er hopelijk bij zijn in zo'n heerlijk weekendje want ze vond je verslag ook zo heerlijk om te lezen alsof ze erbij was geweest. Gevederde groeten, ga weer terug op stok anders krijg ik aan de stok met die kip van een Cindy (vreselijk, ze heeft het alleen maar over ons gedrag) lente groeten van Atilla de Hen

Populaire posts van deze blog

SUMMER SAL 2018

Summer SAL 2017, WDI 1832