Pinpillows and more


Ik had weer twee bestellingen voor een speldenkussen. Als het goed is valt deze vandaag bij IV in de bus.
I got some more orders for a pin pillow. This one will arrive on IV's doorstep today, if all goes well.Deze heb ik vandaag voor de TV bij de Koningin in Zeeland zitten borduren, maar dat is een verrassing voor iemand, dus het blijft nog even anoniem. Ook leuk om hem nu eens in een heel andere kleur te zien! En wat combineert dat blauw prachtig bij de nieuwe Rural Jardin stof... Hij lijkt me trouwens ook heel mooi in het wit.
This one is a present for someone, so it has to stay anonymous. It's nice to see it in a totally different color! And it combines perfect with this Rural Jardin fabric... I think it will also looks great in white.


Ik ben ook nog aan zo'n speldenkussen voor mezelf begonnen, dat wordt dan m'n demonstratie model ;) Is geloof ik de zesde keer dat ik hem borduur! 
I started a pin pillow for myself also, as a model ;) It's the sixth time I'm stitching it!
Natuurlijk wordt er ook nog gewerkt in het Atelier. Ik heb m'n Tilda boeken er maar eens bij gepakt ;) Die tasjes zijn leuk om te maken, daar komen er nog meer van!
Of course I did some work in the Atelier also. I took my Tilda books for a change ;) These purses are lots of fun to make. I have some more in the pipeline!


Fijn weekend! Nice weekend!


Hugs, Simone

Posted by Picasa

Reacties

Elza zei…
De tasjes zijn heel erg leuk, leuk om het schaartje ook in het blauw te zien.
Groetjes Elza.
Daniëlle zei…
Ik het het scharenspeldenkussentje in het echie gezien, is om op te peuzelen zo leuk!! Maar die blauwe ... pfffff....geweldig!!!! Mooi weekend, groeten, Daniëlle
Zou bijna naalden en draaden gaan kopen voor je leuke speldenkussen wat is ie schattig!Maar ach ieder t zijne he?

Fijne zondag,Ingrid
barbara r-g zei…
i love your blog and your ideas. i am a cross stitcher too and love your ideas. so much to stitch and so little time.
Je hebt het er maar weer druk mee om je winkeltje gevuld te houden. Er leuk dat speldenkussentje! Gelijk heb je om er ook een voor jezelf te maken!

Populaire posts van deze blog

SUMMER SAL 2018

Summer SAL 2017, WDI 1832