Guess what?

Moet je kijken wat er na ongeveer anderhalf jaar uit de kast gekomen is! HAED's Merlin & Arthur! Eindelijk heb ik weer de rust en de tijd gevonden om aan een groot borduurproject te werken. De vraag is voor hoelang natuurlijk... Maar ik heb er gisteravond wel weer heerlijk aan zitten prikken.
Loot what came out the closet, after almost one and a halve year! HAED's Merlin & Arthur! Finally I've got the time and the piece, to work on a large project again. But for how long....? Anyway last night I enjoyed stitching it very much.

Close up:
En voor degenen die vergeten zijn wat het moet worden... Dit dus:
And for those of you who forgot what it should become.... This:

Je ziet het boek wat rechtsonder op de grond ligt.
You're looking at the book, that's bottom right on the floor.

Have a nice weekend!

Hugs, Simone

Reacties

Berna zei…
WOW wat een prachtig project is dit. Kan me voorstellen dat zoiets niet in 1 keer af komt. Maar wat zul je trots zijn als hij ooit helemaal klaar is.
Олька zei…
Вот это процесс!!! Шикарно! Восхитительно! Будет неимоверно красиво!
bep zei…
wat Moedig Simone,kun je morgenmiddag ook aan werken hoor,groetjes Bep
Virpi zei…
Looks great! With what have you marked those 10 x 10 squares?
Simone zei…
@Virpi: With an Aqua Trickmarker. It easily disappears with a little bit of water.
Aaaaahhhh Simoon, wat een mooi borduurwerk heb je daar! Prachtige kleuren en plaat, blijf maar naar dit sprookje kijken...Heerlijk gewoon.
Je RR is toch ook zo leuk, geweldig dat zo'n borduurlap dan de wereld rond gaat wat een idee dat een ieder een hart stuurt.
Ik probeer ook maar steeds m'n borduurwerk op te pakken, wil nog een "summer" kussen maken de opvolger van de "winter" en "Lente" wat ik reeds af had. Moest even keuzes maken afgelopen maanden, hopelijk krijg ik na volgende week er weer meer tijd voor. En ga nu nodig wat aan m'n blog doen alweer veel te lang geleden.
Het was weer genieten met dit prachtige borduurwerk, nog veel plezier met het maken want dat kan jij als geen ander! Liefs van Cin x

Populaire posts van deze blog

SUMMER SAL 2018

Summer SAL 2017, WDI 1832