Hexaflowers update

Inmiddels ben ik begonnen met het doorquilten van de blommen. Er zijn er al 7 klaar. Gaat best snel... Alleen heb ik ruzie met m'n achterkant (valse plooien) :( Dus gisteren maar eens geprobeerd in een ring te quilten, maar dat is het ook niet echt, geloof ik... Misschien moet ik nog verder oefenen. Over de voorkant ben ik wél tevreden!
In the mean time I started quilting the hexaflowers. 7 are already finished. It's going quit fast... Although I have some problems with my backside :( So now I'm trying to quilt with a Q-snap, but I'm not convinced yet... I'm satisfied with the front though!
Ik had trouwens het idee dat als zoonlief weer naar school zou zijn, ik meer tijd zou hebben om in m'n "Atelier" door te brengen, maar ik ben elke keer hardstikke druk met van alles en ik kom bijna nergens aan toe...
I had the idea that I could spent some more time in my "Atelier", now that DS is back to school. But I'm busy with all kind of things and time is slipping through my fingers...


Ik heb wel nog 2 borduurtjes van de stapel verwerkt. 1 als speldenkussen en de ander is weer een schaarhangertje geworden. Ik ga ze zo ook in de webwinkel zetten.
However I manage to finish 2 cross stitched pieces from the pile. One as pyn pillow and one as scissors hanger. They're both in the webshop.


Hugs, Simone
Posted by Picasa

Reacties

Ellen zei…
Wat zonde van de plooien. Heb je je achterkant goed en glad vastgeplakt tijdens het opspannen?

Ik vind je quilt wel ontzettend mooi worden.
En je andere werkjes trouwens ook!
Marion B. zei…
Jammer van die valse plooien, het wordt trouwens wel een plaatje. Ik heb mijnzelf op de quiltring op standaard van Meeuwsmeubel getracteed, werkt super.
Else zei…
Oh jee ik hoop dat het goed gaat komen met de valse plooien, mooie achterkant trouwens! En uuh de voorkant JUMMIE. maar wat ziet mijn ook nog meer vreselijk leuke schaartjes, vraagje waar koop je die? fijne avond, groetjes Else
Sheila zei…
Your flower garden is looking just wonderful , love your colors and the quilting is great too !
Birdie zei…
I love the reds.
Marieke zei…
Prachtig zijn je bloemen: mooie kleurencombinatie. Jammer van de valse plooien, maar ik geloof heilig in dat een quilt karakter moet hebben (anders zouden die van mij altijd afgekeurd moeten worden...;-) ).
Gerda Hartman zei…
Mooi, mooie kleurtjes bij elkaar. Succes met doorquilten.
Anoniem zei…
De voorkant is het belangrijkste, toch? Heel mooi hoor.
Guusje, zei…
Je bloementop is prachtig jammer van de plooien. Ik hoop maar dat het goed komt. De borduurtjes heb je ook weer erg leuk en mooi verwerkt.
Prachtige bloementuin en in de ring quilten is even wennen, maar als je door hebt wil je niet anders meer.
Lieve borduurtjes heb je gemaakt.

Groetjes
Ines
Berna zei…
Jammer van de plooitjes.
Je speldenkussentje is hartstikke leuk!
Paula zei…
I love your cross stitch pieces and your flowers are gorgeous.
Dolly Cloth zei…
Love the colour of your flowers.
Rita.
Karen zei…
Quilting is coming along very nicely. Love the pin cushion and scissor hanger. Very pretty!
Daniëlle zei…
Moeilijk he wanneer het niet direct lekker gat met quilten, gewoon volhouden hoor! Wat een schattige borduurtjes heb je weer verwerkt tot prachtige kleine hebbedingetjes!! En dat van die tijd denken te hebben hihi, klinkt bekend! Mooie dag, liefs, Daniëlle

Populaire posts van deze blog

SUMMER SAL 2018

Summer SAL 2017, WDI 1832