Pagina's

19 augustus 2010

La Petite Ecole

Nou, ik ga maar vast sparen! Er komt weer zo'n geweldige nieuwe serie van French General aan! In oktober komt Maison de Garance, die is al prachtig.... Maar gisteren zag ik voor het eerst de serie "La Petite École" die in december uitkomt en dat was liefde op het eerste gezicht!!! Wat een geweldige kleurencombinatie... En dan die alfabetjes! \___________/ (<== voor het kwijl)
Well, I'll already start saving! Another new series of French General is coming! In october Maison de Garance, will be released and it's wonderful.... But yesterday I saw "La Petite École" and that was love at first sight!!! The colors are gorgeous.... And those alphabets! \____________/ (<== for drooling)

Mag ik ook wel eens gaan opschieten met de hartenquilt van de Rouenneries. Dat is tot nu toe gebleven bij 1 blok.... Dus hup, aan 't werk! ;)
But first I'll have to continue the heart quilt with the Rouenneries. That one got stucked after 1 block... So, time to start sewing! ;)


Hugs, Simone

3 opmerkingen:

quilting Jeannet zei

Dat is nou zeker helemaal snoeperig Simone! ik zie de serie al bij mijn schoolmeisjes, en de schoolgirlquiltjes, Mmmmmmm, dat belooft wat straks...

groetjes, jeannet

Stofnest zei

Die stofjes wil ik ook! Ga jij ze verkopen ;-)

Groetjes, Ria

Daniëlle zei

Oh bah, die Moda blijft toch ook aan de gang hihi, de ene serie is nog mooier dan de ander!! Gelukkig duurt het nog even he, je verveelt je toch niet in de tussentijd, lekker prikken aan je hartenquilt! Veel plezier, groeten, Daniëlle