Scissor keeper

Heb je laatst die stapel borduurtjes gezien die een lieve vriendin voor mij geborduurd heeft? Inmiddels zijn sommigen "mishandeld" met koffie/thee voor een oude look en vanmiddag heb ik eindelijk een begin gemaakt, met het verwerken van de borduurtjes.
Did you see all those cross stitched pieces I received from a dear friend? In the mean time I "mistreated" them with coffee/tea for an old look en this afternoon I finally started finishing them.

Het eerste wat ik gemaakt heb is dit schaarkussentje. Zo raak je je schaar niet meer zo snel kwijt! En je kunt het meteen gebruiken om je naald of spelden in te parkeren.
PS: sorry, het hangertje is al verkocht...
The first item I made is this scissor keeper. It keeps your scissors from disappearing and you can also park your needle or pins in it.
Edit: sorry, it's already sold....

Ik kwam ook nog een enorme voorraad sierspelden tegen die ik vrijwel niet gebruik. Ook deze staan in m'n shoppie voor slechts 5 cent per stuk!
I also found a lot of decorative pins in my stash. They're in the shop too.


Ik hoop snel weer verder te gaan, met die heerlijke stapel borduurtjes. "Soede Ideeën" genoeg :D
I hope to do some more finishing with the cross stitched pieces soon. "Sood Ideas" enough :D

Have a nice weekend!

Hugs, Simone

Reacties

Daniëlle zei…
Dat is nog eens een handig idee, een schaarkussentje, schatje, geen wonder dat het al verkocht is! Veel plezier met het maken van de volgende!! Mooi weekend verder, groeten, Daniëlle
Balsemien zei…
Hoi Simone,
Even helemaal bijgelezen. Genoten van je nieuwe ideeen en spulletjes. www.lheurebleue.blogspot.com heeft laatst een blog gewijd aan hoe je stof en lint kunt printen. Of heb je dat al gezien?
Zo wat ellendig voor je schoonzus, hopelijk gaat het beter met haar enkel?!
Wat maak je toch een smaakvolle dingen Simone, ik heb al een hart gemaakt, en het needle mapje is in de maak, worden zooooo leuk, ik ben helemaal blij met je!

Groetjes, jeannet
Hubertine zei…
Wat een mooie borduurwerkjes!! Goed idee zo'n schaarkussentje!!!
Groetjes
Hubertine

Populaire posts van deze blog

SUMMER SAL 2018

Summer SAL 2017, WDI 1832