Favourites

Dit blijven toch de favorietjes; het Amour-engeltje wat ik als logo gebruik en het speldenkussen! Ik had voor beide weer een bestelling en die heb ik gistermiddag afgewerkt. Het engeltje ben ik meteen nog maar een keer aan het borduren, zodat ie ook weer in de webwinkel kan.
These are favourites; the Amour angel which I use as my logo and the pinpillow! I had an order for both and I finished them yesterday. I'm stitching the angel another time, to put in the webshop again.

Het speldenkussen is voor Johanna van de Lindehof. Ik vond het tijkstreepje van de achterkant helemaal bij haar boerderijstijl passen! Hopelijk vindt zij dat zelf ook... ;)
The pinpillow is for Johanna from the Lindehof. She owns a wonderful farmers-store, with local products, typical Dutch fabric and she also gives various workshops. So I thought this stripe-fabric for the back, suits her style! I hope she thinks so too... ,) 
Gisteren is de witte tornado langs geweest (helaas was ik dat gewoon zelf), dus vandaag heb ik lekker een "vrije dag". Alhoewel, met dit mooie weer (wat ze beloofd hebben, hier zit het nog helemaal dicht van de mist) ben ik wel ff de bedden aan het verschonen. Maar goed, lekker de tijd om nog wat borduurtjes van de stapel weg te werken en misschien ook nog eens wat voor mezelf doen. Er ligt nog steeds een hartenquilt naar me te roepen.... En m'n herfst-logcabin schreeuwt deze tijd van het jaar ook om aandacht!
Vanmiddag wil ik ook nog even naar het tuincentrum, om wat gaten in de tuin op te vullen. Dus..... gauw aan de slag!
Today I have a "free day". So finally some time to finish a few cross stich pieces from the pile and maybe some things for myself. There's a heart quilt calling my name.... And this time of  year there's also an autumn logcabin shouting for my attention! So.... off to work!

Hugs, Simone

Reacties

jaimie zei…
Hallo Simone,

Dat hartje is mooi !!

En jij hebt het nog lekker druk lees ik , hopelijk kom je rond vandaag.

Groetjes, Jaimie
Ik krijg ook nog steeds vragen over het schattige speldenkussentje op de bovenkant van mijn blog Simone, van de week weer twee, ik stuur ze maar door naar jou.........had ik nou dat hart ook al weer besteld, wat je voor me apart had gelegd, ik weet het geeneens meer....erg..

groetjes, jeannet
my day zei…
Hoi Simone,
dankzij Cindy (cindy at her countryhome)heb ik je gevonden en daar ben ik heel blij om. Wat een mooie blog heb je met zoveel mooie creaties.
Heb me als volger aangemeld en ik ga hier zeker vaker langskomen.
Lieve groetjes, Ingrid.
Berna zei…
Heel goed dat je vandaag "vrij" genomen hebt nadat je huis spic en span was. Het speldenkussen blijft leuk!! Ik heb nog een ideetje voor je maar helaas moet je even wachten op de Quilt en Zo van januari :(
Simone zei…
ER is dus nergens iets van gekomen. Veel te mooi weer! Heb vanochtend één borduurtje afgewerkt en ben daarna lekker de tuin in gegaan. En ach die quilts lopen niet weg...
Miranda zei…
Heerlijk blijven ze om naar te kijken hoor...en leuk dat het zo lekker loopt!
Annelies vdB zei…
Leuk dat je druk met alles in de weer bent !
Anoniem zei…
Leuk dat je een speldenkussen voor Johanna gemaakt hebt. Ben je al eens in haar winkeltje geweest?
Wat een schatjes. Ben benieuwd of je alles hebt kunnen doen wat je wilde. Bij mij lukt dat meestal niet en helaas blijven dan meestal de leukste dingen liggen. Hier is het trouwens de hele dag grijs geblven.

Populaire posts van deze blog

SUMMER SAL 2018

Summer SAL 2017, WDI 1832