Yesterday's work

En hier het resultaat van nog een dagje in "het Atelier"....
And this is the result of another day in "the Atelier"...
3 vilten tasjes / 3 felt bags

Een naaldenboekje / a needlebook
Een speldenkussen / a pin pillow
En 7 lavendelzakjes / and 7 lavender sachets.

Vind je dat stofje met die huisjes trouwens niet geweldig? Hele zoete kleurtjes voor mijn doen, maar ik viel er als een baksteen voor! En dat streepje van Tilda past er perfect bij. Maar dan kom je thuis met zulke lapjes en trek je je laatjes met alle andere (antiekerige) lapjes open.... En dan slaat het als een vlag op een modderschuit! :D Maar een lavendelzakje is altijd goed, toch? Of zou het op m'n kraampje ook totaal misstaan...?
Don't you just love the fabric with the houses? Very sweet for my taste, but I completely fell for it! And the Tilda stripe matches perfectly. But when you come home with such fabric and you open up your drawers with (antique looking) fabric stash.... It looks like "a flag on a mud boat"! :D But, a lavender sachet is always OK, don't you think? Or wouldn't it fit on my market booth either...?

Have a nice (rainy) day!

Hugs, Simone

Reacties

Wow, in 1 dag!? Je kunt tevreden zijn met zoveel moois!
Berna zei…
Tuurlijk misstaat dat niet op je kraam. En smaken verschillen dus zo trek je ook de aandacht van andere dames. En de andere spulletjes zijn ook weer mooi zoals gewoonlijk.
Tilly zei…
Wat ben je aktief!, de kleurtjes zijn best lief en gelukkig heeft niet iedereen dezelfde smaak toch?
jammer dat ik niet even bij je kraampje kan komen snuffelen,maar komt vast nog wel een keer.
je hebt mooi werk afgeleverd.
Elza zei…
Natuurlijk staat dat, er zullen best wel liefhebbers zijn hoor. En nu nog mooi weer.
Guusje, zei…
Je hebt weer heel erg goed je best gedaan wat heb je veel gemaakt en wat goed dat je ook andere kleuren hebt want niet iedereen is hetzelfde.
Ooohh gaaf Simone! Ben verliefd op je tasjes maar dat weet je wel, echt goodie bags zijn het.
Maar als je van die leuke huisjes stof ervan af moet, mwaahhhhh gil het uit hier wat is de stof LÉÉÉÉUUUUKKK! Je schrijft me maar hoor hhhi, wil de stof wel overnemen. Wat zeg ik, wil gewoon in zo'n huisje wonen hihi.
Hartengroetje van Cin
Balsemien zei…
Hoi Simone, wat heb je een prachtige dingen gemaakt, die hartjestasjes zijn zo lief... En ook ik smelt voor de huisjesstof (welk merk?) Prachtige lavendelzakjes maakte je ervan...
Fijne avond!
Daniëlle zei…
Hmmmm, zit hier met een bakje onder de kin, dat speldenkussentje, naaldenboekje en dan die schattige zakjes!! Joh, misstaat voor geen centimeter!! Liefs, Daniëlle

Populaire posts van deze blog

Summer SAL 2017, WDI 1832

SUMMER SAL 2018

Randje per Week 2018