Quiltweekend

Je hebt misschien al bij haar gelezen, dat ik afgelopen weekend één van de ingrediënten was in het "onovertroffen weekendrecept". Het was echt een toprecept! Een absolute aanrader!
Natuurlijk kom je dan niet met lege handen thuis... Vanmiddag heb ik al m'n schatten geaaid en een plekje in huis gegeven.
This weekend I had a quiltweekend. We went to two quiltshops and spent some time sewing, chatting, eating, drinking etc. This afternoon I was enjoying all my treasures.

Het houten hart, dienblaadje, klos linnen garen en een heleboel stofjes kocht ik bij haar en bij haar vriendin kocht ik de hartvormige schaal en het rolletje band. Hier in Zutphen kocht ik nog wat stofjes en een Sewline potlood. Ik zag gisteren pas dat ik twee keer hetzelfde stofje heb gekocht! Nou is het een prachtig stofje, dus het komt wel van pas, maar ik vind het wel een beetje sukkelig...
Het naaibuideltje met het speldenkussen (van Jeannet) en het klosjeshoudertje (van Annelies) won ik met het spannende dobbelspel. En rechtsonder zie je het eerste begin van de vingerhoedjes. Het is nog niet veel, ik heb vooral zitten tekenen en knippen!

Hugs, Simone
Posted by Picasa

Reacties

katrien zei…
Heerlijk weekend heb je gehad,het onze komt er nu aan.
Marieke zei…
Geweldig zijn die vingerhoedjes, of niet? Hoe groot zijn die van jou?
Hubertine zei…
Wat een zalig weekend hebben jullie gehad en wat een mooie schatten heb je bij elkaar gesprokkeld! Zoals ik al eerder zei bij haar.....een heerlijk recept! Groet, Hubertine
Theresa zei…
Nice treasures!!!! Looks like you had a great time on your weekend hunt!!!
Daniëlle zei…
Je vond het stofje in ieder geval hééél erg leuk! Het is een schatje! Mooie spulletjes heb je mee naar huis gekregen, nog lekker nasudderen joh! Groeten, Daniëlle
gertvr zei…
Klinkt als een superleuk weekend, en je hebt mooie aankopen gedaan. En dat je 2 dezelfde stofjes hebt gekocht overkomt de beste: ik zag na thuiskomst van de tentoonstelling in Deventer ook dat ik (bij 2 verschillende kramen) 2 dezelfde lapjes had gekocht ^_^ Ze komen vast wel een keer op.
Ria zei…
Wat een leuke hebbe dingen. Je weet er vast wel weg mee. Geniet ervan
Groetjes,
Ria

Populaire posts van deze blog

Summer SAL 2017, WDI 1832

SUMMER SAL 2018

Randje per Week 2018