Finishing

Ik zei gisteren al dat ik een hoop borduurtjes aan het afwerken was. Maar dankzij een ziek kind heb ik er vandaag nog meer afgewerkt! Zie hier het resultaat: (de grijze in het midden is een kadootje voor iemand, dus die laat ik later nog eens zien)

Told you yesterday I was finishing some stitched pieces. But thanks to an ill child, I did some more today! (The grey one in the middle is a present for someone)
Er liggen er nu nog maar twee op de stapel (en 3 voor mezelf). Hopelijk kom ik daar morgen aan toe. Dan heb ik een lekker voorraadje voor de Kerstzondag bij Bep. Ik mag weer in een hoekje van haar winkeltje of de keuken en deze keer alleen met m'n borduurwerkjes en schaartjes. Wordt sowieso een gezellige dag de 28e!
There are only 2 pieces left to finish (3 for myself). I hope to do them tomorrow. That way I have a nice stock for my next "market" at Bep's.

Hugs, Simone

Zie ik net dat dit de 602e post is op m'n blog! Volledig gemist die 600e! Was wel een bijzondere want dat was Sarah Tobias... Ik zal het binnenkort goedmaken met een give-away, dus hou het in de gaten.
I just realised this is the 602nd post! Completely missed nr. 600! Maybe because it was the post with the finished Sarah Tobias.... I'll make it up with you pretty soon, with a give-away. So keep an eye on this blog.

Posted by Picasa

Reacties

Elza zei…
Schatjes hoor Simone en veel succes.
Missy zei…
Beautiful finishes.
Suzanne zei…
Mooie borduurtjes!Stacy Nash is echt mijn fav. designer!Ik ben bezig met het Joy borduurtje
Nu ik dit zie krijg ik beslist zin om het een en ander af te maken :)
katrien zei…
Wat een mooie werkjes.
bep zei…
Dat kerstboompje reserveer ik vast hoor,ben er gelijk al dol op,eigenlijk wil ik ook dat sneeuwpopje,kan haast niet wachten tot je er bent, welterusten voor zo,Bep
Tilly zei…
Je hebt jezelf weer overtroffen, wat een mooie werkjes, succes op de markt
Tilly
Dear Jo zei…
Oh, Wat een prachtig kerstboompje!!!! En de andere borduurtjes zijn ook erg leuk natuurlijk.

Liefs, Jolanda
Silvia zei…
Simone,
Wat balen dat Thijmen ziek is...
Hopelijk niet weer zijn oren, dat is zo pijnlijk.
Wens hem beterschap namens mij.
Wel goed voor de productiviteit.
Groetjes Silvia
Mistea zei…
Love all those Christmas decorations.
Beautiful.

Populaire posts van deze blog

SUMMER SAL 2018

SCHEMA SUMMER SAL 2018