Hexaflowers and mail

Het wordt weer eens tijd voor een update van de Hexablommen. Het is tenslotte woensdag vandaag... O.a. door Sarah Tobias en wat andere opdrachtjes is er de laatste tijd niet zo veel aan gedaan. Maar af en toe lukt het me toch om een paar steekjes te quilten. De bloemen zijn inmiddels allemaal klaar en nu ben ik bezig met de rand. Het einde begint in zicht te komen.
I thought I should share the Hexaflowers with you. It is wednesday, so hexa-day. Because of Sarah Tobias I didn't do much quilting lately. The flowers are done and I'm no working on the border. I'm slowly reaching the end.
Weet je wat zo lekker is, als de post een dagje staakt? Dan krijg je de volgende dag extra veel!!!! :) Eerst kwam de pakjes-meneer met deze heerlijke F8 bundel en charm pack van de Petite Ecole van French General.... en meteen daarna kwam de brieven-meneer met 7 meter bruine streepjes van Maison de Garance! De streepjes zijn - op een klein stukje na - niet voor mezelf. Maar het is toch heerlijk om zulke post te krijgen op een grijze woensdagochtend? Die streepjes passen trouwens ook weer heel goed bij de Petite Ecole, zie je dat? Dat vind ik wel helemaal super van die French General series, ze passen allemaal bij elkaar. Alleen de volgende serie ben ik niet zo van gecharmeerd: Pom Pom de Paris. Zoals jullie weten houdt ik niet van roze... ;) Maar de rode stofjes uit deze serie zijn weer prachtig Turkey Red. Eigenlijk zou ik al die roden uit al die series moeten verzamelen. Dat wordt vast een prachtige quilt! Hihi, ik draaf door...
Yesterday our national mailcompany was on strike, so today it came all at once! A package with this gorgeous F8 bundle of Petite de Paris and a charmpack. And another package with 7 yards of  brown stripes of Maison de Garance, which I ordered for a friend. Do you see, they even match together very well?

Hugs, Simone

Reacties

Karen zei…
Beautiful garden Simone! The green looks wonderful with the red flowers and such pretty backing fabric.
Marieke zei…
Je hexjes zien er echt fantastisch uit!
CATSWHISKERS zei…
absolutely delicious... the delivery and the hexis.
I like your fowers all shades of red.
Very pretty
Joke zei…
Je quilt gaat lekker! Ziet er nu al heel goed uit. Succes met de laatste loodjes.
Joan zei…
How special your quilt looks and fantastic to get all that fabric...
Birdie zei…
Love your red flowers and it is coming together very nicely.
Sandra zei…
Love all the colors you have chosen for your flowers! Your garden is really growing:)
Silvia zei…
Simone,
De stofjes zijn echt erg leuk!
En wat een werk al die schaartjes!
Inderdaad de roze stotfjes van pom pom de paris zijn wat minder maar in het geheel klopt het wel weer.
We zien elkaar dinsdag!
Groetjes Silvia

Populaire posts van deze blog

SUMMER SAL 2018

Summer SAL 2017, WDI 1832