Japanse schaartjes / scissors

Vandaag kreeg ik bericht uit Japan dat er 30 van deze schaartjes op de post zijn gegaan! Ik heb er zelf 3, die ik wel eens gebruik als "showmodel" in m'n foto's. En al verschillende malen hebben mensen mij gevraagd waar ik deze schaartjes gekocht heb. Degene die ze in Japan verkoopt is er mee gestopt (o.a. vanwege haar gezondheid), maar ze wilde mij nog wel een aantal schaartjes leveren.
Wel mega-spannend want met al die bombrieven worden alle buitenlandse pakketjes volgens mij extra goed gecontroleerd... Als de schaartjes goed zijn aangekomen, zet ik ze in de webwinkel. Van de bovenste schaartjes krijg ik er ieder 10, van de onderste ieder 5. Ik houd jullie op de hoogte!
NB: ik krijg al zoveel vragen en reacties dat ik de schaartjes toch maar vast in de webwinkel heb gezet. Dan kunnen ze alvast gereserveerd worden. Je vindt de schaartjes hier. Ik heb inmiddels ook bericht uit Japan dat ik er eventueel later meer bij zou kunnen bestellen!
I received a message from Japan that 30 of these scissors have been mailed out to my address! Very exciting, because of the bombletters that have been sent recently. So I keep my fingers crossed! When the scissors have arrived savely they will be in the webshop. I'll keep you updated!

Hugs, Simone

Reacties

Ria Lanser zei…
Ze zijn leuk hé! Ik heb er ook eentje.

Groetjes, Ria
Zijn die twee onderste nou hetzelfde Simone of toch anders ? ik heb de twee bovenste al, had toen spijt er niet meer besteld te hebben.

Groetjes, Jeannet
Dear Jo zei…
Ohhhhh, Mooi!!!!

Ik wil er zeker één van het bovenste rijtje :)))

Liefs, Jolanda
Dat zijn prachtige schaartjes! Knippen ze ook goed (bijv. kleine
applicaties)? Ik hou je webwinkel even in de gaten! Vind vooral
die linksboven schitterend!
Groetjes van Ageeth Dorsman
gerda zei…
ehhhh..mag ik een optie voor het onderste schaartje..*Ü*..??

Populaire posts van deze blog

SUMMER SAL 2018

SCHEMA SUMMER SAL 2018