Update

Wat was het zondag gezellig bij Bep!!! Bep en haar familie hadden een perfecte dag georganiseerd, het weer werkte mee en ik heb zoveel enthousiaste mensen ontmoet! En ook nog veel verkocht... Onderstaande foto heb ik van Bep geleend. Volgens mij zit ik hier met Coby te kletsen.
Sunday I had a great day at Bep's. She organised a Christmas day and I sold a lot.

En ook al heb ik goed verkocht, er bleef nog genoeg over om de webwinkel mee te vullen, dus die heb ik zojuist helemaal bijgewerkt.
Still there was enough left, to fill the webshop with.


Het is me uitermate goed bevallen om alleen maar met borduurwerkjes (en schaartjes) te staan. Dat is toch waar ik goed in ben. Patchwork vind ik ook leuk om te doen, maar volgens mij zijn er een heleboel mensen die dat verkopen en die er ook nog eens beter in zijn... Dus ik heb besloten me voortaan vooral op het borduren (ook stitcheries) te richten. In januari ga ik wat ik nog heb aan kussens enzo maar in de uitverkoop gooien...
Ik wil het borduurgebeuren nog verder uitbreiden, maar dit "Soede Idee" is nog in een heel pril stadium, dus hierover later meer...
I decided to concentrate me on the cross stitched pieces instead of the patchwork. Cross stich is where I'm good at. The patchwork items are going on sale in January.

Gisteren heb ik de laatste quiltsteekjes gezet in m'n Hexablommen! Nu alleen de bies nog, maar eigenlijk heb ik geen tijd. Ik heb momenteel 4 bestellingen voor geborduurde speldenkussen lopen, dus die hebben voorrang!
I finished the quilting of the Hexaflowers! But I haven't the time to finish it completely, because I've got 4 orders for pinpillows.

Morgen gaat Sarah Tobias per post naar haar nieuwe eigenaresse. Ben heel benieuwd wat ze er van gaat vinden
En morgen is de grote dag van de give-away! Wauw, ruim 100 reacties... Dat had ik echt nooit durven dromen! Tijmen gaat morgen de winnaar trekken, dus hou het hier in de gaten.
Vandaag zijn de nieuwe modellen schaartjes verzonden vanuit Japan, dus eind van de week heb ik ze hopelijk binnen.
Tomorrow is the drawing of the give-away! Keep watching this blog for the announcement of the winner.

Zo, jullie zijn weer helemaal bij van het reilen en zeilen hier in Vaassen. Ik ga gauw weer verder prikken aan m'n speldenkussens!

Hugs, Simone
Posted by Picasa

Reacties

Lili zei…
So lovely ornaments!
:)
Cristina zei…
Beautiful, simply beautiful!
Lida zei…
Oh ik ben zo benieuwd welke schaartjes je hebt ingekocht (ben een verzamelaar!), ik heb geprobeerd ze rechtstreeks te kopen, maar iedere keer problemen, dus nu hoop ik dat jij wat moddellen binnenkrijgt die ik nog niet heb! Ben weg van je borduurtjes, maar ja die maak ik zelf, dus van mij daarvoor geen klandizie! Maar ik wens je veel succes met je Soede Idee! Groetjes
Lida
Marener zei…
Superbe! beautifull ornaments!! :)
Heel mooi borduurwerk!!fijne dag verder!
groetjes
Carin zei…
Wat leuk om te horen dat het zo lekker loopt met je borduur dingetjes !!!! Enne Tijmen ... ik zit al klaar voor morgen :-)
Lieve Simoon, wat een heerlijk en gezellig weerzien afgelopen zondag! Even zeggen dat je borduur met engeltje prachtig hangt bij m'n borduurstoel, je hebt de goede keus voor mij gemaakt en heb het wel 30x bekeken zo prachtig gemaakt lieve borduurkoningin!
Vanmiddag pak ik alle kerstspullen uit want dan ga ik het huis in kerstsferen hullen en dan komt jou kerstbal wat je hebt geborduurd voor mij vorig jaar weer tevoorschijn, leuk hé?
Veel winterliefs van Cin x
AnitaA zei…
Hallo Simone,
Dank je wel voor je reactie op mijn weblog. Je maakt mooie borduurtjes die ik dan ook regelmatig zie als ik naar Bep ga. Ook deze kerstborduurtjes zijn weer plaatjes !
Een fijne dag en groetjes,
Anita.

Populaire posts van deze blog

SUMMER SAL 2018

SCHEMA SUMMER SAL 2018