A Wreath, a wish and a (few) finish

Vorig jaar maakte ik deze krans voor het eerst. En aangezien er niet veel is op decoratiegebied voor Sinterklaas, heb ik hem gisteren weer gemaakt. Hij is erg simpel te maken; de ondergrond is een strokrans en daarop plak je met een lijmpistool ( AU heet!) een zak strooigoed. Met een windlicht in het midden krijg je dan dit sfeervolle resultaat. Je kunt hem ook ophangen. En wat meegenomen is; het ruikt hier heerlijk naar pepernoten!
I've made this wreath for Sinterklaas. I glued typical Sinterklaas-candy on a basic wreath, with a hot glue gun. This is the result (it smells great too!). 
Op het Borduurhoekje is er een wensenkermis gaande. Iedereen kan wensen vragen of van iemand anders vervullen. Ik had een primitive kerstornamentje gewenst en Carin heeft daar gehoor aan gegeven. Vanochtend kreeg ik deze geweldige "Christmas Bell" van Stacy Nash met de post. Deze wilde ik eigenlijk zelf nog een keer maken, dus Carin heeft een goede keuze gemaakt! Het achterkant stofje is ook geweldig trouwens.
Wel heel toevallig, want ik had van de week ook Carins wens vervuld met een primitive speldenkussen. Hiervoor had ik ook een patroontje van Stacy Nash uitgekozen. Carin en ik hebben dan ook redelijk dezelfde smaak! Nogmaals bedankt Carin!
On our Dutch group Borduurhoekje, we have a Wishing carnaval going on. People can do wishes or fulfill others wishes. This morning I received this Christmas Bell from Carin. Gorgeous isn't it?

Gisteren nog een paar borduurtjes van de stapel afgewerkt, en nu is de stapel gereduceerd tot 1! Het kerstornamentje is helemaal voor mezelf en van de haasjes weet ik het nog niet zeker... ;) Wel een lekker gevoel dat alle borduurtjes nu weggewerkt zijn. De laatste ligt er al een tijdje en is iets persoonlijks, waar ik wat bijzonders mee wil doen. Ik moet daar alleen nog even een briljante ingeving voor krijgen en tot nu toe heb ik die nog niet gehad :)
Yesterday I did some more finishing, and now the pile is reduced to 1! The Christmas ornament is for ME and I think the bunnies also ;) Nice feeling to know that the pile of unfinished pieces is gone. The one piece left is something personal, that I want something special for. Just need the right inspiration for it...

Vandaag heb ik een klein beginnetje gemaakt aan een Adventkalender. Onlangs zag ik deze bij La Flotte. Helaas heb ik hem niet gewonnen, maar toevallig kreeg ik onlangs een oud prikbord van m'n moeder. Dus ik ga proberen iets vergelijkbaars te maken.
Today I started with an Adventcalender. I saw this one at La Flotte, and thought I could make one of my own.

Hugs, Simone

Reacties

Ohhh, wat een Soed idee weer van die krans Simone! dat ga ik ook doen in het weekend! en wat een mooie borduurtjes heb je gehad en gemaakt, ik ben bezig met de adventssokjes van Els van Bobbin, zit op nr. 14......moet naar 25...

groetjes, Jeannet
Wat een geweldig idee, die pepernotenkrans!!! weet je ook hoelang hij goed blijft? Groetjes, Gerda
Balsemien zei…
Wat een gezellige krans van strooigoed heb je gemaakt...
vandaag kwam het schaartje met de post, ik ben er erg blij mee, het is een snoepje!
Hubertine zei…
Een pepernotenkrans!! Een goed idee!
Groetjes, Hubertine
Pepi zei…
Preciosos adornos navideños,los cojines pequeños son una delicia, un saludo Pepi

Populaire posts van deze blog

SUMMER SAL 2018

Summer SAL 2017, WDI 1832