Ze zijn er! / They're here!

Poeh hé, wat een opluchting! De schaartjes kwamen vandaag al met de post! Helemaal ongeschonden en compleet... Tenslotte waren ze allemaal al verkocht, dus ik vond het wel heel spannend! Inmiddels liggen alle enveloppen klaar, zodra de betalingen binnen zijn, worden ze verzonden.
Mocht je nog een schaartje willen reserveren: ik ga donderdag weer een nieuwe bestelling doen. Als je voor die tijd een schaartje reserveert, komt die ergens volgende week binnen. Ik zal ook nog een voorraadje voor de webwinkel meebestellen.


Pfeh, what a relief! The scissors came in today's mail! Safe and sound. They're all sold already, but I'm going to do a new order on Thursday.Ik heb gisteren nog een kerstborduurtje afgewerkt. Deze staat compleet met hangertje in de webwinkel (sorry voor de onscherpe foto).Yesterday I finished this little Christmas hanger. It's in the webshop.


Hugs, Simone
Posted by Picasa

Reacties

Berna zei…
schattig borduurtje. Ik zou nog wel een schaartje willen. Ik ga even in je webwinkel neuzen of ze daar staan en anders hoor ik graag van je wat ik moet doen om de juiste keuze te maken.
Ja, ik zie die van mij erbij liggen! Fijn, dat ze er nu al zijn.
De betaling is onderweg. Groetjes van Ageeth
Hubertine zei…
Knipperdeknipperdeknip.....wat een schaartjes! Altijd handig! Ga zo ook maar even winkelen! En je Kerstborduurtje is ook een droppie! Groetjes Hubertine

Populaire posts van deze blog

SUMMER SAL 2018

SCHEMA SUMMER SAL 2018