Scharen en speldenkussens

Vanochtend kwam de postmevrouw een hele stapel met dikke enveloppen bezorgen en ze waren allemaal voor mij! (sorry huisgenoten ;) ) Er waren weer drie enveloppen uit Japan met de nieuwe modellen schaartjes. Ze zijn allemaal weer even prachtig, alhoewel ik zelf niet zo gecharmeerd ben van dat goud. Helaas is model G (het goudkleurige ooievaarsschaartje) pas in januari leverbaar. Ik heb nu van alle modelletjes ook een bescheiden voorraad.

This morning the mailwoman deliverd a large pile of thick envelopes and they were all for me! There were three envelopes from Japan with the new models of scissors in it. They're all beautiful, although personally I don't like the gold ones. I've got them all in stock now, except for model G, which will come in January.


Dan was er nog een envelop met de Kerst SWAP van de Crazy exchange groep. Hij is van Ina, maar ik mag het pas openmaken op kerstochtend. Ik vind het tasje al prachtig, dus die krijgt binnenkort een plekje onder de boom. Eerst het huis nog poetsen en de boom optuigen!
There was also an envelop with the Christmas SWAP from the Crazyexchange group. It's from Ina, but I can't open it untill Christmas morning. I love the bag, so I'm going to put it under my tree later.

De laatste envelop was een voorraadje DMC, da's verder niet interessant.

Ondertussen lijkt het hier wel een fabriekje! Ik kreeg achter elkaar 5 bestellingen voor speldenkussens en een Amour engeltje. Het engeltje en het eerste speldenkussen is inmiddels onderweg naar België (vergeten foto te maken), het tweede speldenkussen is klaar en vertrekt maandag naar Cyprus, nr 3 en 4 ga ik zometeen afwerken en de vijfde ga ik vanavond aan beginnen om te borduren. Nog ff en ik moet Chinese vrouwtjes gaan inhuren ;)
Ik zou blij zijn als de laatste ook geborduurd is, want ik ben voor mezelf nog bezig met een superleuk Kerstborduurtje, er ligt een eigen ontwerpje om geborduurd te worden en nog 2 modelletjes voor Bep. Met die sneeuw buiten heb ik toch niets beters te doen. LOL!

In the mean time it looks like a little factory here. I got 5 orders for pynpillows and an Amour angel. One pynpillow and the angel is on it's way to Belgium, the second one is ready for it's journey to Cyprus. Number 3 and 4 are ready to be finished and tonight I start stitching nr. 5. Thank God it's snowing and I have nothing else to do :)
O ja, gisteren heb ik ook nog met de machine de bies aan m'n hexablommen gezet, dus die kan ik ook nog met de hand vastzetten. Is wel lekker voor de afwisseling.

Yesterday I've machine-sewed the bindings to the hexaflowers, so I also need to handsew that to the backside.Ik vrees dat onze pakjesavond in het water (sneeuw, ijssel) valt... Met een Oma die uit Rijswijk moet komen en andere Opa en Oma uit Emmeloord, lijkt het me gezien de weersvoorspellingen verstandiger dat ze thuis blijven. Dat wordt dan Gourmetten met z'n drieën (en met Kerst nog een keer, met de rest van het vlees), zonder cadeaus, want we hadden lootjes getrokken. Vooral jammer voor Tijmen natuurlijk! Maar die hebben we alvast geestelijk voorbereid... (en ik heb gelukkig nog wel een klein cadeautje voor hem).

Iedereen die dit weekend wel Sinterklaas viert: heel veel plezier en eet niet te veel pepernoten!
Fijn weekend!

Hugs, Simone
Posted by Picasa

Reacties

Lili zei…
the pincushion is so pretty. love the colours!
beautiful scissors.the bag is so cute!
hugs,
Lili
Wendy zei…
Wat ziet het er weer allemaal prachtige uit. Wat heerlijk voor je dat je zoveel werk hebt. Fijne avond, lieve groet Wendy
Amarins zei…
Jij bent echt een bezig bij zeg. Maar met al die sneeuw is dit toch heerlijk om te doen. Het ziet er allemaal erg leuk uit. Je schaartjes zijn ook heel mooi!
Groetjes,
Amarins
Gra zei…
HOLA AMIGA!!! HOY PASÉ A VISITAR TU BLOG!!! TE FELICITO NUEVAMENTE POR TODOS TUS TRABAJITOS. APROVECHO PARA INVITARTE A VISITARME Y PARTICIPAR DE MI SORTEO DE LA AMISTAD!!! ME GUSTARÍA QUE PASES A ANOTARTE,TE ESPERO!!!
WWW.ELRINCONCITODEGRA.BLOGSPOT.COM
UN ABRAZO DESDE ARGENTINA!!!!
Anoniem zei…
Prachtige schaartjes, vooral die donkere.
Jammer dat pakjesavond niet zo gezellig wordt/was? voor Tijmen, maar gelukkig komt de Sint ieder jaar en gourmetten is ook heel gezellig.
gerda zei…
Whaaa..wat wordt ie mooi!!!
toch een heel fijn weekend gewenst ..ondanks dat het anders loopt dan gepland...
Carin zei…
Volgens mij ken jij het patroon voor het speldenkussen al uit je hoofd :-)
Zonda dat de sinterklaasviering in het water valt door het slechte weer.
Valentina zei…
Hoera! Oh, Simone, hij is zooooo prachtig! :)
Van harte bedankt, hoor! en die schaartjes wow... Kerstochtend wordt ook leuk voor deze quilter!
:)

Populaire posts van deze blog

SUMMER SAL 2018

SCHEMA SUMMER SAL 2018