Schatkist

Eens in de maand is er hier op zaterdagochtend "Rankmarkt", een soort rommelmarkt van de Hervormde Kerk. Ze hebben daar allemaal laatjes - helemaal vol met knopen - voor bijna niets, dus ik mag er altijd graag even "schatgraven". Vanochtend viel mijn oog op dit prachtige blik. Het is behoorlijk beschadigd, maar ik vond de afbeelding met de vogels zo mooi! En het was maar 1 euro...

Vervolgens dook ik in de laatjes met knoopjes. Ik zoek dan vooral kleine knoopjes, die er op één of andere manier "oud" uit zien en de kleur moet me aanspreken. En iedere keer vind ik weer wat naar mijn gading. Vanochtend stond er een vervallen, houten sigarenkistje in de weg in één van de knopenlaatjes. Maar wat een verrassing toen ik er in keek; 10 houten garenklosjes!!! Van binnen maakte ik een sprongetje :)
En nog blijer werd ik toen ik ging afrekenen... Ik mocht dit alles meenemen voor slechts 5 euro!
This morning I did some "treasure hunting" at the thrift store from church, and I found this wonderful treasure! First the tin with the beautiful birds on it and while digging in the large amounts of buttons I also found the wooden spools! And the best thing was; I could bring it home for only 5 euros!

Have a nice weekend!

Hugs, Simone

Reacties

Dat is zeker boffen Simone, zeker de garenklosjes, het is wel toevallig, want ik wilde vanmorgen ook naar zo,n zelfde marktje gaan, op zoek naar dezefde dingen.....maar het was hier zo slecht op de weg, Brrrr, ik heb vast wat gemist.

groetjes Jeannet
Mooie vondst Simone, dat is een gelukje!
Willy zei…
Leuke vondst op de zaterdagmorgen. Hier is ook één keer per maand een verkoop, maar meestal denk ik er pas aan als het al voorbij is. Volgende keer toch eens opletten. Wie weet, vind ik ook zoiets.
Geniet ervan, groetjes
Prulletje zei…
Wat een leuke vondst !Ik vind het blik ook wel heel bijzonder hoor !
Hennie zei…
Wat een geweldige schat heb je gevonden, die klosjes zijn zeldzaam en oude knoopjes zijn ook nooit weg.
Fijn weekend Hennie.
Berna zei…
Bofferd! Leuke score voor weinig geld.
Carin zei…
Dat is zeker een mooie vondst. Veel plezier ermee !!
Gunnels blog zei…
Beautiful findings !!!
Daniëlle zei…
Dat is een kadootje ín een kadootje hihi!! Leuk is dat he, zo'n verrassing!! lekker nagenieten! XXXD
Lida zei…
Dat was zeker een schatkist en dat voor een koopje! Als je een leeg houten klosje koopt ben je al gauw 1,5 tot 2 euro kwijt! Dus perfecte buit! Succes met je volgende strooptocht en heel fijne feestdagen! Groetjes
Lida

Populaire posts van deze blog

SUMMER SAL 2018

SCHEMA SUMMER SAL 2018