The night before Christmas

O jee.... Valt er toch weer een dikke envelop op de deurmat; Deel 1 van de BOM van Bunny Hill: The night before Christmas! En dat terwijl ik toch vast van plas was om vanmiddag met die andere stofjes van Petite Ecole  aan de slag te gaan.... Dus daar ga ik nu het mes in zitten en dan ga ik van dit pakket nog even genieten :)
Today I received another large envelop in the mail; part 1 of Bunny Hills' BOM: The night before Christmas! But I planned on starting with the other Petite Ecole fabrics this afternoon... So that's what I'll do!

Een paar uur later: Ik heb al aardig wat gesneden en moest natuurlijk alvast een paar blokjes in elkaar zetten om te zien hoe het wordt. En ja, het zijn toch "Shoe flies" geworden.
A few hours later: I did quit some cutting and assembled a few blocks to see how it looks. And yes, they became "Shoe flies".Posted by Picasa

Reacties

Gert zei…
Wat gaaf dat je deze gaat maken: ik vind 'm erg mooi! Veel plezier met al die leuke dingen waarmee je bezig bent/gaat.
Ohhh, Simone........wat een heerlijkheid op deze sombere dag! en nou ja, de naam blijft hetzelfde, waar je je mes ook in zet, het blijft petit ecole! succes er mee, ik volg het op de voet, heb me niet ingeschreven, een mens kan niet alles, ook genieten van dat wat een ander doet.......
Gelukkig heb je nog een heel jaar! Mijn Scandinavian Christmas is ook nog lang niet af, maar zoals ik al zei, we hebben er weer een heel jaar de tijd voor. Veel plezier met je Petite ecole.
Carin zei…
Dat is nog eens leuke post !! Je blokjes zien er heel mooi uit !
Lida zei…
Prachtige stoffen, wat gebruiken ze momenteel toch schitterende kleuren voor de Kerst quilts! De blokken zien er prachtig uit! Veel plezier met het vervolg, groetjes
Lida
Jane in Wales zei…
O wat leuk, zo'n post! Prachtige stofjes lijken het. Ik zat er pas ook nog naar te kijken. Heel verleidelijk!! Je blokjes zijn mooi.
groetjes
Jane
Bekend pakketje! Ook ik heb gisteren de 1e zending ontvangen. Wat zijn
de stofjes prachtig, he.... en ook het patroon vind ik heel verzorgd. Ik
ga met belangstelling jouw vorderingen volgen.
Groetjes, Ageeth Dorsman

Populaire posts van deze blog

SUMMER SAL 2018

SCHEMA SUMMER SAL 2018