Handwerkbeurs / craft market

Zo hè, hè.... Eindelijk de voetjes omhoog en even bijkomen! Wat een drukte vandaag in Zwolle! Maar wel supergezellig :) En best wel wat patronen verkocht! Volgens Bep heb ik volgend jaar m'n eigen stand ;) (Wie weet....?) Gelukkig was het aan het begin van de ochtend nog even rustig, zodat ik snel zelf wat kon shoppen. Ik begon aardig door m'n voorraad borduurlinnen heen te raken, dus die heb ik flink aangevuld, nog wat van die mooie wolletjes, 2 passepartoutjes en een daglichtlamp. Ik ben er nog 2 dagen, dus wie weet wat (en WIE) ik nog meer tegenkom....I had a great first day on the craft market! Sold quit some patterns and had some fun shopping time myself. Bought a lot of new linens and these wonderful woolens.
Posted by Picasa

Reacties

bep zei…
O wat was het gezellig allemaal en ik heb de voetjes ook omhoog, morgen de klumpkes aan, welterusten, Bep
pauline zei…
Oh, ik ben jaloers. Eigenlijk zou ik zondag ook gaan, maar er is iets tussen gekomen, jammer, jammer. Wat heb je leuke dingen gekocht, jammie.
groetjes en nog veel plezier op de beurs.
Pauline
Annemarie zei…
Pfff, nou, ik duik meteen m'n bed in: niks voetjes op de bank! Wel supergezellig, en ik heb leuk wat van jouw patroontjes kunnen scoren. Geniet nog maar van de rest van de beursdagen!
Jane in Wales zei…
Het lijkt me erg leuk daar in Zwolle. Wie weet ben ik ooit nog eens op de goede tijd in Nederland...!
groetjes en nog veel plezier
Jane
Lida zei…
Oh, jij bent bij de Ierse stand geweest, heb er in Vijfhuizen nog verlekkerd naar staan kijken! Maar ben ook weg van je borduurmateriaal, heerlijk hè als je het gewoon op voorraad hebt en alleen maar hoeft te pakken, werkt inspirerend! Fijne dag ook vandaag en morgen, groetjes
Lida
tilly zei…
Jammer dat ik niet in Nederland ben, misschien dat het de volgende keer lukt om dan er naar toe te gaan. veel plezier de komende dagen!
groetjes Tilly
Hoi Simone, ik ben er morgen! Hoop je te zien. Hebben jullie geen stoeltjes in de stand staan of is het gewoon te druk om even te gaan zitten?
Carin zei…
Helaas is het voor ons wat ver weg. En wie weet volgend jaar ... een eigen stand, zou dat niet geweldig zijn ?
Shirley zei…
Wat een heerlijke koopjes gedaan, daglichtlamp blijkt dus enkel het vittinggeval te zijn, ik schoot al rechtop, gek op lampen als ik ben.
Guusje, zei…
Wat een mooie aankopen heb je gedaan en ben erg blij met de aankoop die ik bij jouw heb gedaan. Een erg mooi kussentje als ik hem af heb stuur ik je een foto. En morgen nog heel veel succes.
Hennie zei…
Ja wel gezellig hè op de beurs leuke dingen heb je gekocht ! ! !
Fijn weekend Hennie.
Inspiratie zei…
We hebben nog wel bij je gekeken, leuke dingen heb je, het was zo druk dat we net over de schouders van alle nieuwsgierige dames heen konden kijken.Volgend jaar gun ik je je eigen kraam,groet, Warna
Kate zei…
Fabulous stash haul!

Populaire posts van deze blog

Summer SAL 2017, WDI 1832

SUMMER SAL 2018

Randje per Week 2018