Spring Tree in Paper

De papieren versie van de Spring Tree Cushion is ook klaar! Het scheelt... als je het met 1 ontwerp tegelijk doet, gaat het een stuk sneller ;) Ik heb nog wat kleine aanpassingen gedaan in de lay-out, waardoor dit patroon nog mooier en duidelijker is dan de eerdere patronen.... (nou ja, dat vind ik zelf in ieder geval)
Wil je de borduurwerkjes en patronen wel eens in het echt zien? Dat kan... Op vrijdag 25 en zaterdag 26 februari mag ik Bep helpen op de Handwerkbeurs in Zwolle (ja MAG, want ik vind dat een feestje!) en m'n borduurwerkjes en patronen mogen ook mee!
The paper version of Spring Tree Cushion is ready. Goes a lot faster when you only have to do one design at a time ;) I did some small adjustments in the lay-out, so this one is even better looking than the previous patterns...

Vanmiddag met 8 jongetjes naar het zwembad.... Wens me maar sterkte!
This afternoon with 8 boys to the swimming pool.... Wish me good luck!

Hugs, Simone
Posted by Picasa

Reacties

Annemarie zei…
Oh, wat leuk! Ik kom ze zeker even bekijken :o))
Mooi Simone! ben je er eigenlijk ook nog in Vijfhuizen?? en veel plezier vanmiddag met de boys, gaat helemaal lukken hoor, ik weet het zeker!

groetjes, Jeannet
anneke zei…
veel sterkte vanmiddag! en nog gefeliciteerd met je zoon die nu een tiener is! sinds kort ben ik moeder van een twintiger... en 3 tieners.
Carin zei…
Ik ga er vanavond aan beginnen denk ik maar in een andere kleur opstelling want hij moet bij mijn lavendel engeltje passen hahaha ...
Dear Jo zei…
Heel veel sterkte met zo'n ploegje deugnieten en wat ben je heerlijk op dreef. Ga zo door, maak er een groot succes van. Binnenkort begin ik aan het speldenkussen met schaartje.
Anoniem zei…
Dat lijkt mij een erg leuk gevoel: de eigen patronen zo mooi gepresenteerd zien. Ben je toevallig op zondag ook in Zwolle, of alleen vrijdag/zaterdag? Ik ga als het goed is zondag weer met mijn schoonzus. Enne: sterkte met de jongens in het zwembad.
Cisca zei…
Het ziet er prachtig uit. Wie weet, ga ik naar Zwolle, dan kom ik zeker dit patroontje bij je kopen!
Groetjes, Cisca
Balsemien zei…
Super Simone, ik was net in je winkeltje aan het kijken en helemaal verliefd geworden op dit boompje, ik ga dus meteen weer terug naar je winkeltje en een patroontje bestellen.
heb je het zwembad overleefd en hang je nu lekker uitgeteld? heerlijk trouwens dat je samen met Bep te vinden bent op de beurs, gezellig ook!
Guusje, zei…
Ik hoop dat je het erg gezellig hebt gehad met de jongens en wat leuk dat je naar Zwolle komt. Ik kom dan zeker even bij je snuffelen want ik heb er al eentje gezien die ik geweldig mooi vind.
Ze zien er weer prachtig uit. Jammer, wij gaan zondag's naar Zwolle :(
Daniëlle zei…
Wat ga je goed zo joh!!! Petje af hoor en heel veel succes, ook in Zwolle!! Mooie dag vandaag, liefs, Daniëlle
Lida zei…
Leuk die patroontjes, moet nog even wachten met bestellen, eerst de stapel die hier ligt wat lager maken, maar vind het een enig patroontje!
Zijn alle acht de jongetjes weer heelhuids terug gekomen? Hoop dat je een heel gezellige verjaardag hebt gevierd! Groetjes
Lida
carine zei…
Leuke patronen. Maar helaas voor mij is het voor het ogenblik ook op quilt gebied een beetje chaos. Ik heb me voor genomen dit jaar stelselmatig gebruik te maken van mijn quilt-dagboek en dit enkel te volgen, ben al buiten het boekje geweest.....dat is een quilter zijn hé! herkenbaar?

Populaire posts van deze blog

SUMMER SAL 2018

Summer SAL 2017, WDI 1832