Pagina's

04 februari 2011

Spring Tree in Paper

De papieren versie van de Spring Tree Cushion is ook klaar! Het scheelt... als je het met 1 ontwerp tegelijk doet, gaat het een stuk sneller ;) Ik heb nog wat kleine aanpassingen gedaan in de lay-out, waardoor dit patroon nog mooier en duidelijker is dan de eerdere patronen.... (nou ja, dat vind ik zelf in ieder geval)
Wil je de borduurwerkjes en patronen wel eens in het echt zien? Dat kan... Op vrijdag 25 en zaterdag 26 februari mag ik Bep helpen op de Handwerkbeurs in Zwolle (ja MAG, want ik vind dat een feestje!) en m'n borduurwerkjes en patronen mogen ook mee!
The paper version of Spring Tree Cushion is ready. Goes a lot faster when you only have to do one design at a time ;) I did some small adjustments in the lay-out, so this one is even better looking than the previous patterns...

Vanmiddag met 8 jongetjes naar het zwembad.... Wens me maar sterkte!
This afternoon with 8 boys to the swimming pool.... Wish me good luck!

Hugs, Simone
Posted by Picasa

13 opmerkingen:

Annemarie zei

Oh, wat leuk! Ik kom ze zeker even bekijken :o))

quilting Jeannet zei

Mooi Simone! ben je er eigenlijk ook nog in Vijfhuizen?? en veel plezier vanmiddag met de boys, gaat helemaal lukken hoor, ik weet het zeker!

groetjes, Jeannet

anneke zei

veel sterkte vanmiddag! en nog gefeliciteerd met je zoon die nu een tiener is! sinds kort ben ik moeder van een twintiger... en 3 tieners.

Carin zei

Ik ga er vanavond aan beginnen denk ik maar in een andere kleur opstelling want hij moet bij mijn lavendel engeltje passen hahaha ...

Dear Jo zei

Heel veel sterkte met zo'n ploegje deugnieten en wat ben je heerlijk op dreef. Ga zo door, maak er een groot succes van. Binnenkort begin ik aan het speldenkussen met schaartje.

gertvr zei

Dat lijkt mij een erg leuk gevoel: de eigen patronen zo mooi gepresenteerd zien. Ben je toevallig op zondag ook in Zwolle, of alleen vrijdag/zaterdag? Ik ga als het goed is zondag weer met mijn schoonzus. Enne: sterkte met de jongens in het zwembad.

Cisca zei

Het ziet er prachtig uit. Wie weet, ga ik naar Zwolle, dan kom ik zeker dit patroontje bij je kopen!
Groetjes, Cisca

Balsemien zei

Super Simone, ik was net in je winkeltje aan het kijken en helemaal verliefd geworden op dit boompje, ik ga dus meteen weer terug naar je winkeltje en een patroontje bestellen.
heb je het zwembad overleefd en hang je nu lekker uitgeteld? heerlijk trouwens dat je samen met Bep te vinden bent op de beurs, gezellig ook!

Guusje, zei

Ik hoop dat je het erg gezellig hebt gehad met de jongens en wat leuk dat je naar Zwolle komt. Ik kom dan zeker even bij je snuffelen want ik heb er al eentje gezien die ik geweldig mooi vind.

quiltlodge gerda zei

Ze zien er weer prachtig uit. Jammer, wij gaan zondag's naar Zwolle :(

Daniëlle zei

Wat ga je goed zo joh!!! Petje af hoor en heel veel succes, ook in Zwolle!! Mooie dag vandaag, liefs, Daniëlle

Lida zei

Leuk die patroontjes, moet nog even wachten met bestellen, eerst de stapel die hier ligt wat lager maken, maar vind het een enig patroontje!
Zijn alle acht de jongetjes weer heelhuids terug gekomen? Hoop dat je een heel gezellige verjaardag hebt gevierd! Groetjes
Lida

carine zei

Leuke patronen. Maar helaas voor mij is het voor het ogenblik ook op quilt gebied een beetje chaos. Ik heb me voor genomen dit jaar stelselmatig gebruik te maken van mijn quilt-dagboek en dit enkel te volgen, ben al buiten het boekje geweest.....dat is een quilter zijn hé! herkenbaar?