Bobbins

Ik was vanmiddag even bij de Kringloopwinkel, want zoonlief heeft vrijdag Carnaval op school en moest daarvoor nog een kostuum hebben. Hij had zelf geen idee wat, maar hij wilde niets met het thema "De Skihut" doen. Jammer, want dat was niet zo moeilijk geweest. Skipak aan, ijsmuts op en hossen maar!
Maar goed, al zoekende stuitte ik ineens hierop:
Today I went to the thriftstore with DS. He needs a costume for Carnaval on school next Friday. And while we were looking, I found this:

Een megaklos met garen (ik denk echte wol?), maar op een grote houten spoel en daar was het me om te doen. En ook nog twee kleine klosjes. Het heeft even wat moeite gekost, maar ik heb de spoel uit het garen weten te krijgen. Hij is niet zo mooi als ik gehoopt had, maar ik vind hem wel leuk! Alleen.... nu zit ik dus met die enorme bol met garen!!! Als iemand interesse heeft; voor de verzendkosten mag je hem hebben! Al gereserveerd!
A hudge bobbin with wool and two tiny bobbins. It wasn't easy but eventually I managed to get the bobbin out of it. But now I have this large amount of thread..... 

En Tijmen....?

Die is vrijdag de Commandant!

And DS....?

He'll be the Commander!

Posted by Picasa

Reacties

Theresia zei…
Ik dacht even dat je een pruik wilde maken van de wol ;-)
dat pak zal hem wel stoer staan en respect afdwingen ook die bol wol zie ik wel zitten

Populaire posts van deze blog

SUMMER SAL 2018

SCHEMA SUMMER SAL 2018