Pagina's

03 maart 2011

Huisje, boompje, beestje / Home sweet home

Ik heb weer een nieuw ontwerpje klaar: Huisje, boompje, beestje. Deze keer heb ik gebruik gemaakt van Gentle Art Sampler garens. Het houten dienblaadje van de Action paste naar mijn idee perfect bij het huisje, dus heb ik hem daar in geplakt. Een eenvoudige manier van afwerken, maar zo'n dienblaadje is ook meteen fotolijstje. Ik denk dat ik hem nog een keer ga maken... Het patroon (met DMC conversie) is hier te bestellen. Het papieren patroon is nog in de maak.
I've got a new design ready: Home sweet home. This time I used Gentle Art Sampler Threads for it. I've used a wooden tray as a frame. The chart (with DMC conversion) can be ordered here.

Verder ben ik nog bezig om van een paar patroontjes ook pakketjes te maken. In Zwolle heb ik daar toch aardig wat vragen over gekregen, dus deze verschijnen binnenkort in de webwinkel.
I'm also working on some kits for a few designs. These will be in the webshop in the near future.

Hugs, Simone

8 opmerkingen:

Theresia zei

Wat een leuk idee om dat in een dienblad te maken.

quiltlodge gerda zei

Hij is heel leuk en in het dienblaadje komt het helemaal leuk uit.

carine zei

Mooi om zo een dienblad te accentueren! Prachtig werk! Groetjes uit Brugge -Carine

Kate zei

Lovely design and I love the way you have it framed - the key makes is extra special.

Ria zei

Leuk het dienblad. Als je er een dunne glasplaat op legt kan je hem ook nog gebruiken. Ik zou dan wel even de randjes afkitten.
fijne dag

Dear Jo zei

Alweer zo'n leuk patroontje en een nu heb je een schattig dienblaadje.

Carin zei

Ziet er heel leuk uit !

els koetsier zei

wat een leuk patroontje heb je weer gemaakt. En wat een goed idee om deze te plakken in eendienblaadje. Je brengt me op ideen.

groeten Els