Keys?

Wat is dat toch ineens met die sleutels...? Het was iemand al opgevallen dat ik in een aantal van mijn patroontjes een sleutel heb verwerkt. Laatst kocht ik op MP een aantal "oude" sleutels, omdat dat zo leuk decoreert. En kijk nou, wat ik net met de post krijg! Het nieuwe patroon van Rosewood Manor: Keys to the Kingdom; een merklap helemaal vol met sleutels. En bij het Witte Luik, had ik ook nog allemaal kleine sleuteltjes besteld.
Ik weet echt niet waar het vandaan komt! Nu hoorde ik wel laatst van iemand dat de "jeugd" ook allemaal met sleutels om hun nek rond lopen. Dus zou het gewoon hip zijn? Krijgen we na alle hartjes, nu de sleutels? "The key to my heart" :)
Ach, eigenlijk maakt het ook niet uit. Ik vind ze gewoon leuk!

What's with all the Keys? Suddenly I have "a thing" for keys. There are some in my patterns, I bought a view old keys recently to decorate with. And look what came in todays mail! The new Rosewood Manor "Keys to the Kingdom". And I ordered a whole lot of Key charms.
Well it doesn't matter, but I just like keys a lot at this moment!

Mochten jullie het hier een beetje stil vinden... Morgen vertrek ik naar Loon op Zand voor een quiltweekend! Dus ik ben er ff niet... Fijn weekend allemaal!

Tomorrow I'm leaving for a quilting weekend, so I'm not around for a few days. Have a nice weekend all!

Hugs, Simone
Posted by Picasa

Reacties

Miranda zei…
So you're the king of the castle!!! Jij hebt alle sleutels, wahahhaha
Lili zei…
wonderful pattern and charms!
nice weekend!
Silvia zei…
Simone,
Ik wens je een superweekend met Jillien!!
Geniet ervan en de verhalen zal ik wel horen!!

Groetejs Silvia
Lida zei…
Ik heb een heel stel heel oude sleutels en ben al een poosje van plan ze te verwerken en inderdaad plots zie je overal heel leuke manieren om dat te doen, dus ik ben benieuwd wat jij er van gaat brouwen! Heel fijn weekend, lekker van genieten! Groetjes
Lida
Dear Jo zei…
Leuk al die sleutels! Een tof weekend met zijn tweetjes (en alle andere dames natuurlijk).

Populaire posts van deze blog

SUMMER SAL 2018

Summer SAL 2017, WDI 1832