De Quilthoeve

Misschien heb je er al wat over mee gekregen; Wendy en Ingrid openen 11 mei de deuren van hun Quilthoeve! De eerste quiltwinkel van het Westland. In de prachtige hoeve van Ingrid, hebben ze de afgelopen maanden keihard gewerkt om daar een sfeervolle winkel te realiseren. Sinds een paar dagen is ook de website in de lucht en het ziet er allemaal even mooi uit.
Ze lanceren de Quilthoeve eerst volgende week tijdens de Quiltkampioenschappen in Veldhoven.
Jullie vragen je misschien af, waarom ik dat allemaal hier vertel? Nou, omdat De Quilthoeve ook de patronen van Atelier Soed Idee gaat verkopen!!! Ik heb gisteren een groot pakket met patronen en modellen richting Naaldwijk gestuurd, dus mocht je in de buurt komen van Veldhoven of Naaldwijk, kun je alles daar eens rustig gaan bekijken.
De Quilthoeve is a new quiltstore in the Netherlands and they're going to sell my cross stitch charts also!Zelf heb ik ook nog een leuk nieuwtje; Van donderdag 2 tot en met zondag 5 juni sta ik in de kelder van kasteel de Cannenburg hier in Vaassen, tijdens de Quiltmanifestatie!!! Ik ben daar heel blij mee!

Fijne dag verder, Simone

Reacties

carine zei…
Jammer dat het zo ver van ons ligt, anders kwam ik even piepen, vind het leuk voor je , dat je patronen in de Quilthoeve zullen verkocht worden. Helaas ga ik niet mee naar Veldhoven. Ik wens je in ieder geval veel succes bij je verkoop in het Kasteel in Vaasen en in alles wat je onderneemt. Groetjes vanuit het Brugse Carine (Patchworkstar)
Colin zei…
Leuk zeg dat jouw patronen in deze nieuwe winkel te koop liggen!
Leuk voor je Simone, het is vlak bij ons en zo te zien lijkt het errug leuk te worden, ik ben heel benieuwd! Je timmert goed aan de weg hoor.

groetjes, Jeannet
bep zei…
Kunnen we gezellig buurten in het kasteel,groetjes Bep
Guusje, zei…
Wat leuk allemaal voor je. En ik ga naar Vaassen dus zie je daar zeker.
Balsemien zei…
Hoi Simone,
Leuk dat je in Vaessen staat, dan ga ik je zeker opzoeken!
Jantine zei…
Ik hoorde zaterdag van Wendy dat je patronen van het blokkenboek zelfs al op waren, wat een geweldig succes! Je patronen zijn geweldig, ik hoop regelmatig in de Quilthoeve te komen en zal er nog wel eens boven staan watertanden en misschien nog wel eens een meenemen ook. En ik beloof dat als het af is, je een foto krijgt!

Populaire posts van deze blog

SUMMER SAL 2018

SCHEMA SUMMER SAL 2018