Weer een week voorbij...

Jeetje, waar blijft de tijd toch? In plaats van heerlijk na te genieten van ons weekje Maastricht, moest ik vorige week ineens vol in allerlei schoolreisjes-perikelen duiken. Maar alles is goed gegaan en afgelopen vrijdag hebben we met 90 kinderen en begeleiders kunnen genieten van een dagje Drouwenerzand. Wat trouwens echt een aanrader is!
Where, did the time go? Another week past by... But I was busy preparing DS's schooltrip, which was last Friday and was a big succes!

In de avonduren worden er altijd wel een paar kruisjes weg geprikt, dus ik heb weer een paar ontwerpjes klaar. Hieronder zie je een stukje van een nieuw speldenkussen. Hiervoor moet ik alleen nog het patroon schrijven en wachten op goed weer voor een goede foto (dit geldt ook voor de Black Bird Sampler). Er worden ook meteen pakketjes van gemaakt voor de Cannenburch. 
I'm always stitching in the evening to relax, so I have a few more designs almost finished. Here's a peek from a new Pincushion.

Dit borduurwerkje heb ik gisteren de laatste kruisjes aan gezet. Dat wordt een zgn. "Huswif".
Yesterday I finished this piece. It has to become a "Huswif". 

Alleen.... nu zijn m'n eigen ontwerpjes even op! Ik moet eerst weer de rust en de tijd vinden om achter de computer te kruipen. Voorlopig heb ik die niet, want ik ben druk bezig met allerlei voorbereidingen voor de Cannenburch. Maar gelukkig heb ik nog wel een kast vol WIP's liggen, dus ik ga er daar maar eens een van te voorschijn halen. Is ook wel weer eens lekker!
Now I'm out of designs! First I have to find the peace and the time to do some designing. I don't have that at the moment, because I'm preparing for a 4-day market. But of course I have a lot of WIP's, so I'll get one of them out of the dust. Is also nice for a change!

Nu ga ik me maar eens naar Hall spoeden, ik las net bij haar dat ze iemand nodig heeft die in de soep komt roeren! Laat ik daar nou heel goed in zijn.... ;)

Hugs, Simone
Posted by Picasa

Reacties

Berna zei…
Veel plezier bij Bep. Jammer dat ik niet naar Cannenburgh kan ivm vakantie. Lastige keuze ;)
In elk geval veel plezier en goede zaken daar.
carine zei…
Veel plezier en leuke dag bij Bep en laat de soep niet aanbranden hé ! of moet ik zingen , aangebrand ..;de soep is aangebrand... ik denk het niet hi hi...lol Nog een gezellig en een zonnige dag toegewenst geniet ervan . Groetjes uit Brugge Carine
marguerite zei…
Hi ? I am very impatiently to see the finished piece ... hugs , evelyne France.
Ria zei…
Veel plezier bij Bep, en succes met de voorbereidingen voor de Cannenburg. Als ik tijd heb kom ik kijken.
Groetjes Ria,
PS. Aangebrande soep hoeft niet vies te zijn hoor, mijn oma had vaak aangebrande soep en die smaakte heerlijk.
Lili zei…
hum.... looks so pretty!
hugs,
Lili
els koetsier zei…
Ziet er veel belovend uit Simone je nieuwe ontwerpen. Helaas kan ik ook niet naar de Cannenburgh zijn een paar dagen weg.

Groeten Els
bep zei…
de soep heb je goed geroerd en hij was echt heerlijk,ik hoop dat je nog op tijd thuis was,fijne avond, Bep
Theresa zei…
So lovely~~~
Carin zei…
jij zit echt niet stil !!! Hopenlijk was de soep lekker :-)
Elly Geenjaar zei…
meid wat doe je toch veel, ik word al moe als ik het lees. wat is trouwens een "WIP"?
Groetjes en vergeet niet te ademhalen hoor!!
Elly

Populaire posts van deze blog

SUMMER SAL 2018

SCHEMA SUMMER SAL 2018