Zuid Limbug

Even weer een teken van leven op deze winderige moederdag. Allereerst natuurlijk een hele fijne moederdag gewenst! Ik heb een prachtige plant gekregen voor op het terras en Tijmen had op school een loopband voor me in elkaar geknutseld ;) Tja, dat krijg je als je probeert af te vallen...
Ik wil iedereen ook nog heel erg bedanken voor alle felicitaties voor mijn verjaardag via Hyves, Facebook en  dit blog. Tien-en-dertig worden doet geen pijn, gelukkig, maar ik vind nog steeds dat veertig heel oud klinkt! Ik heb zondag een heel gezellig feestje gevierd in onze achtertuin, waarbij ik ben verwend met allemaal prachtige cadeaus.
Vervolgens zijn we maandag vertrokken voor een midweekje Zuid-Limburg. En wat hebben we genoten!!! Het leek de hele week wel moederdag! :))) Roos & Remand van B&B "La Gourmandise" hebben ons vorstelijk onthaald en de hele week in de watten gelegd met de meest heerlijke ontbijtjes, met streekgerechten en op woensdag een geweldig Italiaans diner! (ik ben m'n dieet maar even vergeten afgelopen week...)
Natuurlijk hielpen het prachtige weer en de schitterende omgeving daar ook aan mee. Het Limburgse Heuvelland is net Frankrijk! Mocht je de moed op kunnen brengen dan kun je in onderstaand album de foto's bekijken (pas op: het zijn er veel!).
Vandaag maar verder genieten van onze laatste vrije dag...
Tot slot wil ik nog even iedereen bedanken voor alle lieve kaartjes voor Silvia. Ik heb gisteren even kort contact met haar gehad en ze is gelukkig weer thuis!!! Uiteraard heeft ze nog wel een lange weg te gaan...


First of all: Happy Mother's day! I hope you have a good one.
Also thanks for all the Birthday-wishes I received. It didn't hurt to become thirty-ten, but fourty sounds so old!
After a great Birthday party on Sunday, we left on Monday for a short holiday in Limburg (south part of the Netherlands). We had a great time and were spoiled rotten by our host and hostess from B&B "La Gourmandise". Of course the good weather and the wonderful area helped with that. Limburg looks a lot like France!
If you have the courage you can see the pics in the album above, but I warn you: there are many pics!

Today is our last day off, so we gonna enjoy that in our back yard.

Hugs, Simone

Reacties

Jasmijn zei…
Volgens mij hebben jullie lekker kunnen genieten in dat mooie Limburg! En dat is toch het allerbelangrijkste!
groetjes van ons allemaal
ria vogelzang zei…
Fijne moederdag voor jou ook! Heerlijk dat jullie zo'n gezellige week hebben gehad in Limburg.
Nog een gezellige dag!
Annemarie zei…
Ook een fijne Moederdag. En nog gefelici met je veertigste! Ik heb inmiddels een halfjaar ervaring en vind het heerlijk :o)

Ach ja, het Heuvelland en Mestreech... prachtig, hoor!
Berna zei…
Dat wordt lezen geblazen. Laat ik nou al een hele tijd de "verkeerde" link in mijn lijstje hebben staan en denken dat je niet meer blogt. Via via kom ik je weer tegen en zal snel deze link toevoegen! Sorry dat ik je gemist heb. Vanaf nu wordt dat anders.
Groetjes Berna!
Carin zei…
Wat een leuke foto's ! Ja ons Limburg is "schoon" :-)
Dear Jo zei…
Fijn dat je een leuke midweek hebt gehad!!!!

Populaire posts van deze blog

SUMMER SAL 2018

SCHEMA SUMMER SAL 2018