Geheimen ontrafeld

Hier is tie dan; het 700e berichtje!!! Here it is: post # 700!


Mystery
Aan nieuwe ontwerpen kom ik momenteel niet toe, maar ik zit 's avonds wel heerlijk te prikken aan de Mystery "Birds of a Feather" van Brenda Gervais. Ik moet alleen nog het rood van twee tulpjes en dan is de rand en deel 1 klaar. Binnenkort komt deel 2 er alweer aan, maar die bewaar ik voor de vakantie. Deze week lopen we de avondvierdaagse, dus van 's avonds prikken komt ook niet zo heel veel (zelfs geen blaren prikken!), maar ik hoop deze vanavond toch wel af te kunnen maken. Duimen jullie voor droog weer? Trouwens... let niet op de kreukels! Dat is nog het gevolg van het koffieverven van de stof...

I haven't got much time to work on new designs, but in the evenings I love to stich on Brenda Gervais' Mystery "Birds of a Feather". I'm almost ready with the border.
We're walking the "avondvierdaagse" this week. Each evening, for four days, we're walking 10 kilometers with 88 parents and children from DS's school. So not much stitching time left, but I hope to finish this, this evening!

Bijzonder schaartje.
Toen ik bij mijn leverancier in Japan schaartjes bestelde om de voorraad aan te vullen, fluisterde ze in mijn oor dat ze nog 2 schaartjes had van een ander type... Dus die heb ik maar gelijk besteld, want ze zijn lastig leverbaar.
Het schaartje is net geen 10 cm lang en een beetje "ruw" afgewerkt, waardoor het er oud uitziet. (maar het is helemaal nieuw en vlijmscherp!). Het is gemaakt van een zware kwaliteit metaal en is daardoor wel wat duurder dan de andere schaartjes: € 16,50 en de verzendkosten zijn € 1,50.
Ik heb er maar twee en ik kan ze hierna ook niet meer bestellen, dus ik ga ze niet in de webwinkel zetten, maar bied ze hier te koop aan. Wie interesse heeft kan mij mailen. OP=OP!
Sorry, maar de schaartjes zijn beide al verkocht!

I've got this special model of scissors from my supplier. They are 10 cm long and a bit "rough" finished. What gives it an old look (but they are brand new and very sharp). It's made from a heavy quality of metal, so it's a bit more expensive: € 16,50 (ex. shipping).
I only have two of them and I can order them anymore, so if you're interested please contact me by email. First come, first go!
Sorry, both scissors are already sold!

Reacties

CATHI zei…
Congratulations to # 700! :o)

Best wishes

Cathi
CATHI zei…
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Lili zei…
Very beautiful progress!!
Dear Jo zei…
Ik heb de rand van de Mystery al een paar dagen af en kan niet wachten op deel 2. Wat een heerlijk project is dit.
Hopelijk ben je tijdens het wandelen niet al te nat geworden!!!!
Annemarie zei…
Gefeliciteerd met je 700ste!

Ben je al klaar met de rand? Goed hoor. Ik wacht met het afmaken van de rand tot ik de rest van het patroon heb, want... ik heb een koei van een fout gemaakt en wil per se niet uithalen!

Mooi schaartje!
Guusje, zei…
Gefeliciteerd met je 700ste log. En wat een mooi borduurwerk.
Elly Geenjaar zei…
Ik was van de week aan het "buurten"in Duitsland bij Sylvia, die zat hem ook al te maken. Of ie ook in de smaak valt. Veel succes Simone en veel plezier ermee.
Elza zei…
Van harte met je 700 ste berichtje.
Altijd leuk om te lezen en het ziet er heel mooi uit.
Groeten ELza.
Gert zei…
Gefeliciteerd met je 700e posting. Veel plezier met de vierdaagse, ik hoop dat het nog goed gaat met het weer. En tussendoor natuurlijk weer even lekker borduren: veel succes.
Susan zei…
Congratulations!!! And the mystery is beautiful - it has been tempting me, and your progress may have pushed me over the edge!

Susan
Daniëlle zei…
Allemensen, 700 alweer! Gefeliciteerd! Pracht van een borduurwerk zeg, lief zo met die tulpjes! Alvast veel plezier voor het vervolgdeel! Mooie dag, liefs, Daniëlle
I have just found your lovely blog - maybe I can get to your shop when we visit Eerbeek in August!

Populaire posts van deze blog

SUMMER SAL 2018

Summer SAL 2017, WDI 1832