Hè, hè....

Wauw! Het was geweldig daar in de Cannenburch! Wat heb ik een hoop leuke reacties gehad en wat heb ik veel verkocht..... Echt helemaal super! Alleen.... bijna alles is op nu.... Mocht je iets via de webwinkel willen bestellen, vraag ik je om even geduld te hebben. Ik ga alles weer bijbestellen en nieuwe pakketjes maken, maar  het vraagt even wat tijd, voordat alles weer binnen is uit Engeland, Japan, Amerika, Roemenië etc. (en ook gewoon uit Nederland, hoor!) Kan ik ondertussen nog een beetje bijkomen. Men, wat deden m'n voeten pijn!
Heel veel dank aan Barbara en Jolanda voor de hulp; zonder jullie had ik het niet gered! En Bep en Gerhard voor de "geestelijke support" en duwtjes in de rug; zonder jullie was is ik er niet eens aan begonnen! ;)
Wow! I had a great time with my booth at the quilt exhibition! So many positive reactions and compliments and I sold a lot.... It was marvelous! A lot of items are sold out.... So I'm busy now ordering supplies, making new kits etc.
In the mean while I try to take it easy, because my feet are killing me!

Reacties

Goed dat je het wel hebt gedaan!!
Yvonne zei…
Wat leuk dat je zo goed hebt verkocht. Dat geeft weer energie om verder te gaan. Succes Simone.
Altijd leuk als anderen je werk appreciëren!
Geweldig om zo veel succes te hebben met je toch nog vrij nieuwe onderneming! Het is je van harte gegund!
Lida zei…
Fantastisch, gefeliciteerd met het goede resultaat! Ja als je het niet gewend bent de hele dag te staan, dan is dat een zware klus, maar ik hoop voor jou dat het snel went! Nu hoop ik wel dat als je binnenkort weer ergens sta met al dat prachtige band en die lieve borduurtjes dat ik er ook naar toe kan! Fijne dag en geniet van de zon! Groetjes
Lida
Daniëlle zei…
Kijk, dat is nog eens een goed bericht!!! Geweldig joh dat het zo goed is geweest!! Dan weet je waar je het voor doet he?! Strakjes komen al die mooie spulletjes weer binnen, is het net Sinterklaas en dan kun je weer van die mooie dingen maken! Heel veel succes, liefs, Daniëlle .... gaaf dat je spullen bij 't Quiltgebeuren staan!!
Gert zei…
Het was een superleuke beurs, en je stand zag er prachtig uit! Gaaf dat "de zaken" zo goed gingen: is weer goede promotie voor je werk.
Anoniem zei…
Hoi Simone,
Je hebt echt hele leuke dingen ga er gewoon voor.
Je kunt het !!!!!
Zorg dat je de juiste mensen om je heen verzamelt die je van goed advies dienen en je helpen om je bedrijf op te zetten zodat jij de tijd hebt om weer nieuwe dingen te maken want daar ben je echt goed in.Die andere rompslomp laat je over aan weer iemand anders die daar weer goed in is.
Heel veel plezier in de toekomst en geniet van het moment.
Groetjes van Marlies.

Populaire posts van deze blog

SUMMER SAL 2018

SCHEMA SUMMER SAL 2018