Tuinfoto's

Eén dag mooi weer, en ineens lijkt de tuin te exploderen! Ik heb even een collage gemaakt van al het moois. De clematis heeft dit jaar besloten door het vogelhuisje heen te groeien. En dat geeft me toch een leuk effect! Volgend jaar sturen we hem er weer langs ;) De stokrozen waren zaadjes van Bep en die doen het ieder jaar prachtig.
It's suddenly very hot here in the Netherlands and the flower seems to burst somehow! I've made a few pics from all the beauty.

Dit harige monster heeft DH gisteravond uit de eikenboom gevist! Hellup!!! Er was een ware processie aan de gang. En het gekke is; nu zie je er niets meer van! Waarschijnlijk zitten ze tussen de stenen die onder de boom liggen... Straks maar eens even een rondje bellen met gemeente, verdelger etc.
DH catched this hairy monster yesterday! HELP! It's an "oak processionary" (?) and it's a real plague... 
Weinig te showen op handwerkgebied. Er liggen wat nieuwe ontwerpjes klaar om mee te gaan op vakantie en ik heb eindelijk weer eens een blok voorbereid van the Night before Christmas BOM.
Not much to show stitchingwise. I've made a few new designs that are prepared to go with me on vacation. And I finally prepared block Two of the Night Before Christmas BOM.Posted by Picasa

Reacties

Nicky zei…
Your garden looks lovely and so do your little stockings - looking forward to the rest of this BOM
Cristina zei…
I know it's very hot there, so those cute Christmas stockings are a sort of a promise that hot weather will eventualy go away :-))).
Berna zei…
Prachtig die tuinfoto's! Behalve dan dat harige beest. Die wil je echt niet in je tuin. Pas maar op voor de uistal die deze beesten veroorzaken.
Je BOM wordt mooi. Kan me voorstellen dat je in de zomerperiode wat minder zin hebt in handwerken. Heb er ook een beetje last van. Fijne avond!
Elizabeth zei…
T is ook wel eeeerug warm om iets te doen.. Ik ben zelfs niet in de tuin geweest.Jij bereidt je vakantie voor door alvast werkjes te zoeken! goed idee. is bij mij altijd nippertjes werk.
Elly Geenjaar zei…
jij hebt een paarse, ik een donkerrode, ook zo mooi. Geinig door het vogelhuisje.
wat is je BOM mooi. Waar staan die woorden voor?
Groetjes Elly
Miranda zei…
Met dit weer is het toch ook niet echt aantrekkelijk....en ik ben inmiddels begonnen met mijn huswijfke te borduren....maar jou blokje met kerstsokken steelt de show! Dat ruspje nooit genoeg kan je beter rijk dan kwijt zijn...
Guusje, zei…
Wat een prachtige tuin en foto's. En wat een leuk nieuw blok.
Dear Jo zei…
Wat ben je lekker opgeschoten met je blok!!! Ziet er erg leuk uit.
En je tuin is een plaatje!!!
Wat heb je een prachtige tuin, vooral
die clematis is schitterend! En vind
je de BOM ook zo leuk om te doen?
Ik vind het zelf een heerlijk werkje
en heb blok 5 nu ook klaar (die was
wel bewerkelijk).
Groetjes van Ageeth Dorsman

Populaire posts van deze blog

SUMMER SAL 2018

SCHEMA SUMMER SAL 2018