Druk, druk, druk....

Jemig, al ruim een week geen blogje meer geplaatst.... Jullie vragen je misschien af waar ik dan zo druk mee ben? Nou, met van alles eigenlijk!
1 & 2 september ben ik uitgenodigd om bij de Quilthoeve in Naaldwijk op de nazomerfair, aanwezig te zijn. Dus  ik ben druk om alle pakketjes en patronen weer aan te vullen. DS had eigenlijk vorige week weer naar school moeten gaan, maar die werd ziek :(
En waar de meeste tijd in is gaan zitten... De nieuwe website en webwinkel!!! Die heb ik van de week helemaal gevuld. Er moet door DH nog e.e.a. aan gedaan worden en dan moet ie nog uitgebreid getest, maar hij is bijna klaar! Nog even geduld....
I've been busy last week! Making new patterns and kits, DS got sick and mostly; filling my new webshop. It's almost ready now! Here's a peek: 

Gelukkig heb ik gisteren wel eindelijk tijd gevonden om een nieuw ontwerpje af te maken. Deze moet ik nog mooi op de foto zetten en het patroon schrijven en dan is ie klaar! (Denk aan eikeltjes, herfst.....) Ik wilde hem eigenlijk tegelijk met de nieuwe website presenteren, maar ik denk niet dat ik zo lang kan wachten ;)
I finally finished a new design yesterday. Still  have to make pictures and writing the pattern and than it can be released. (Think Acorns & Autumn....)

Ik moet zeggen dat het wel goed voelt om weer gewoon bezig te zijn met waar het eigenlijk om draait; borduren, ontwerpen, afwerken etc. Er zijn nog meer dingen in de maak, dus ik ga nu snel m'n "huishoudelijke taken" afmaken, dan kan ik weer lekker verder prutsen.
It's good to be working on new designs again! I need that new webshop, so it's important to work on it. But the designing, stitching and finishing is what I love the most!

Have a good week!

Hugs, Simone

Reacties

marguerite zei…
Hi Simone , I a m very very impatiently to see your news designs .... evelyne from France.
Berna zei…
Goed bezig!
Ik had in Naaldwijk al gehoord dat je zou komen. Omdat ik de week erna met een vriendin naar de Quilthoeve ga in combinatie met de tentoonstelling in Leiden, weet ik nog niet of ik er zal zijn 1 sept. In elk geval veel plezier met alles waarmee je bezig bent.
Jantine zei…
Wat leuk dat je naar de Quilthoeve komt, ik hoop er donderdag ook te zijn! Kunnen we elkaar in levende lijve ontmoeten, lijkt me fijn! En natuurlijk wil ik graag al je patroontjes eens goed bekijken ;-).
Carin zei…
Ik ben SUPER benieuwd naar je nieuwe website !!
Anoniem zei…
Hartelijk gefeliciteerd met je nieuwe webshop! Ziet er perfect uit Simone. Ik wens je heel veel succes!

groetjes,

Saskia M.

Populaire posts van deze blog

SUMMER SAL 2018

SCHEMA SUMMER SAL 2018