Lindehof

Vanmiddag was ik even op de Open dag van de Lindehof in Zalk. Johanna had me uitgenodigd om met m'n winkeltje ook te komen staan, maar helaas kreeg ik dat op korte termijn thuis niet rond... Tja, soms gaan man en zoon voor! Maar gelukkig kon ik wel even een kijkje gaan nemen (helaas, zonder camera.) Maar ik kan jullie verzekeren dat het er gezellig druk was! En ik heb ook nog hele leuke dingen gevonden.

Bij de kraam met tweedehands boeken vond ik dit boekje met alfabetten in kruissteek. Bij het brocante kraampje ernaast viel ik helemaal voor deze bus/pot. Het is een bus waar vroeger een filmrol in werd bewaard. In deze zat de film "Hamlet" ;) En verder kocht ik nog een paar mooie kantjes.This afternoon I was at the open door day at the Lindehof in Zalk. There were several booths and I found some treasures. First the book with alfabets in cross stitch. At the next booth with brocante I completely fell for this jar. It was used to store film rolls in, these one was for "Hamlet" ;).

I also bought some lace in the farmstore.

Hugs, Simone
Posted by Picasa

Reacties

Berna zei…
Dat was weer een leuk marktje met een leuke buit.
Fijne zondag!
Lida zei…
Oh, gave buit! Vooral die gave bus! Dat boekje met die kruissteek letters heb ik ook, daar staan zulke schattige kleine letters in! Helaas ben ik een ander boek nog steeds kwijt, moet echt de zolder gaan opruimen! Fijne zondag,
Lida
Elly Geenjaar zei…
dat BOEKJE!!! Wil ik óóóók.hahaha.

Populaire posts van deze blog

SUMMER SAL 2018

SCHEMA SUMMER SAL 2018