Diversen

Ooit was ik van plan om voor ons bed nog een quilt te gaan maken.... Onze slaapkamer is blauw, dus ik begon alvast maar blauwe stofjes te verzamelen. De afmetingen (en tijdgebrek) hielden me tot nu toe tegen. Maar nu ligt die prachtige gehaakte sprei op ons bed en heb ik helemaal geen reden meer om nog een blauwe quilt te maken. En eigenlijk is blauw m'n kleur helemaal niet, dus nu heb ik een heleboel stofjes over!

Verder lagen er op zolder ook nog allemaal dingetjes uit m'n "oude" winkeltje. Leuke borduurwerkjes, kerstornamentjes, houten sterren met borduurtjes etc.
Dus manlief heeft een categorie "Diversen" in de webwinkel aangemaakt en deze staat bomvol met al deze dingen. Dus hou jij wel van blauw? Dan zou ik zeker een kijkje gaan nemen.... En natuurlijk ook als je niet van blauw houdt, want er staan nog genoeg andere dingen bij. ;)

Nagekomen bericht.... Alle blauwe stofjes zijn in één keer door iemand gekocht, dus deze zijn er helaas niet meer!

Reacties

Lida zei…
Zo jij hebt lekker opgeruimd! Helaas geen blauw meer nodig, mijn blauwe ligt klaar om doorgepit te worden! Succes,
Lida
Jantine zei…
Hoi Simone, ik wil je graag iets vragen en niet via het blog. Maar ik kan je e-mailadres niet vinden in je profiel. Zou je mij een mailtje willen sturen?
Dus manlief vond de sprei mooi?
ria vogelzang zei…
Geniet van je prachtige blauwe sprei!
Ik heb geen blauw nodig; jammer..... maar er zijn er zeker wel die wel iets nodig hebben.
jolanda zei…
Jammer dat het allemaal al weg is... ik ben ook blauw aan het verzamelen dus wellicht had er voor mij iets bij gezeten. Maar evengoed ga ik nog even in je winkeltje neuzen hoor.
groetjes, Jolanda
Elly Geenjaar zei…
hahaha, en je hebt een blauwe slaapkamer. Dan zou ik de kamer maar eens gaan verven.Succes met de verkoop
Groetjes Elly

Populaire posts van deze blog

SUMMER SAL 2018

SCHEMA SUMMER SAL 2018