Fijn pakketje uit Frankrijk

Voor m'n winkeltje krijg ik steeds vaker pakketjes met de post. Erg leuk, maar het wordt ook steeds "gewoner". Tenslotte heb ik de inhoud zelf besteld, dus meestal weet ik wat er in zit. Het gebeurt soms zelfs wel eens dat ik zo'n pakket pas later open maak!

Maar vanochtend bracht de postbode een pakket uit Frankrijk en daar werd ik toch zo blij van!!!


Allemaal prachtig linnen en linnen bandjes!

De linnen bandjes gebruikte ik al in verschillende pakketjes, maar tot nu toe kocht ik ze "duur" in bij Bep, omdat het maar om kleine hoeveelheden ging.
Nu was ik op een punt beland dat ik ze gewoon zelf bij de groothandel kon inkopen en dan laat je het natuurlijk niet bij alleen maar een paar bandjes.... 
De linnen bandjes zijn niet "nieuw" meer, ze zwerven al een tijdje door "handwerkland", maar ik hou zo van deze sfeer en kleuren!!!

Van het rode en grijze linnen is inmiddels een stukje onderweg naar Carin, zij gaat voor mij twee voorbeeldjes borduren, zodat jullie kunnen zien "hoe het staat".

Het naturel linnen met het rode stipje is helaas geen borduurlinnen, maar het combineert geweldig met het rode linnen, dus daar zijn vast leuke dingen mee te maken....

Mocht je nu niet kunnen wachten tot de Handwerkbeurs; alles staat in de webwinkel.

Tomorrow I received a package from France that made me so happy! Beautiful linen and linen ribbons!
I love these colors so much.... You can find everything in the webshop.

De postbode had trouwens nog een leuk pakketje bij zich.... De Rouenneries-stof is er! Dus ik kan m'n quiltje gaan afwerken!!!

Ik heb alleen één probleem.... Ik heb maar een stand van 2 x 2 m. op de Handwerkbeurs... Volgens mij is ie veels te klein! :)))

Posted by Picasa

Reacties

Ik herken één en ander ;-) prachtig hé!
els koetsier zei…
Oh wat heb je weer leuke dingen binen gekregen. En wat heerlijk dat je Rouannerie stof er is.
Anja S. zei…
Je laat weer leuke spulletjes zien! Ben benieuwd wat het allemaal gaat worden. Heb bij primitivehare.blogspot.com linnen stof met witte stippen gezien waarop wel geborduurd is. Ideetje? Veel plezier ermee...
Lida zei…
Dat zou wel eens kunnen, maar ik denk dat je gauw los bent als je al dat leuks meeneemt! Groetjes
Lida
Elly Geenjaar zei…
Oohh, wat lief en leuk allemaal. Beginnen je vingers niet te jeuken om er allemaal mooie dingen van te maken. Ik ben ook heel nieuwsgierig naar je quilt.
Succes hoor
Supergoof zei…
Meid wat ben ik blij dat je naar Zwolle komt want daar ga ik ook lekker rondstruinen!
En dat van een te kleine stand geeft niets,.... ik denk dat je elke dag uitverkocht bent,...en daar ga ik mooi aan meewerken!
;o)
Terray zei…
Mooie bandjes hoor, ik heb ze nog niet echt ergens gezien (of niet goed opgelet)
Ik hoop dat morgen de postbode een leuke envelop gaat brengen ;-)

Groetjes
Tertia
Verona zei…
Ik heb gelijk twee lapjes linnen besteld. Kon het niet laten
Oh, Simone, ik vind die bandjes ook zo mooi en ze zijn idd prijzig, ik geloof dat ik ook maar een winkeltje ga beginnen....enne, je hebt alvast één heel beroemde en bekende klant te wachten in Zwolle...spannend.....
jolanda zei…
Wat mooi!!! Ik vind die bandjes schitterend, maar ook je grijs-blauwe linnen vind ik erg mooi.
Hopelijk lukt het me naar de handwerkbeurs te gaan, dan kom ik zeker bij je langs hoor.
groetjes, Jolanda
Ja, daar zou ik ook heeeeel blij van worden!
bep zei…
Simone,je krijgt het druk zo te horen en dat zal ook wel zo gaan denk ik, en volgend jaar op naar de 4 meter stand natuurlijk,groetjes Bep
Johanna zei…
Ze zijn erg leuk die bandjes en ja, ik herken ze ook. Maar dat maakt niet uit:) Ik hoop je stand in Zwolle te komen bewonderen.

Populaire posts van deze blog

SUMMER SAL 2018

SCHEMA SUMMER SAL 2018