Geef-een weggever-weg-weggeef feestje

Al langer speelde ik met het idee, maar er moest eerst een doel gehaald worden. En dat is nu bereikt: de 300e volger! (en het 772e berichtje en meer dan 150.000 pageviews). Dus alle reden voor een klein feestje.

Give a Give Away Away
Today I reached the 300 follower! (and 772 post and more than 150.000 pageviews). So time for a little party!
Ik ga weer wat verrassingspakketjes weggeven. Of eigenlijk... jullie gaan ze weggeven! Hoe werkt het:
I'm going to give away some surprisekits. Or actually... you're going to give them away! This is how it works:

 • Laat hier een berichtje achter;
  Leave a comment here:
 • Vertel wie je zou willen verrassen met een pakketje en vooral waarom;
  Tell me who you want to surprise and why;
 • Zorg dat ik je kan bereiken, mocht jouw verhaal uitgekozen worden (en dat je de adresgegevens hebt van degene die je wilt verrassen);
  Make sure I can reach you if you're a winner (and that you have the address from the person you want to surprise);
 • Hoe meer berichtjes ik ontvang, hoe meer pakketjes ik weggeef (0-25 berichtjes 1 pakketje, 25-50 berichtjes 2 pakketjes, 50-100 berichtjes 3 pakketjes etc.). Dus zegt het voort, zodat ik heel veel mensen blij kan maken!
  The more comments I get, the more kits I give away (0-25 comments; 1 kit, 25-50 comments; 2 kits, 50-100 comments; 3 kits, etc.)
 • Ik kies zelf de winnaars uit, op basis van jullie verhalen. Dus zorg dat jouw verhaal er uit springt! En het hoeft natuurlijk niet iets zieligs zijn, er kunnen ook hele leuke redenen zijn om een pakketje weg te geven.
  I choose the winners myself, based on your stories. So make sure your story is a good one! It doesn't have to be a sad story, there can be many happy reasons to give away a kit.
Ik ben benieuwd aan wie jullie aan pakketje zouden willen geven, dus laat maar horen! Je kunt insturen tot vrijdag 20 februari.
I'm curious who you want to surprise with a kit, so tell me your story! You can participate untill Friday February 20.

Reacties

marieke zei…
wat een leuk idee!

Mijn pakketje zou dan voor mijn moeder zijn. Die vind dit soort dingen erg leuk maar ondanks dat zal ze het niet zo snel zelf kopen.

gr
marieke
Anoniem zei…
Ik zou Bep willen verrassen, waarom? Omdat zij mij drie jaar geleden op het pad van borduren heeft gebracht en dat pad is een zesbaans snelweg geworden. Veel van haar geleerd over verschillende borduursteken, soorten borduurlinnen enz. Ook bracht zij mij op de hoogte over de verschillende designers die er zijn werelwijd. Er is voor mij een nieuwe wereld opengegaan, de borduurwereld. Maar het allerleukste vind ik zelf, dat een voor mij onbekende mevrouw die ik ontmoette op een handwerkbijeenkomst en vroeg of de plaats naast mij nog vrij was, nu een geweldige vriendin is geworden.
Ondanks ons leeftijd verschil van 20 jaar struinen wij elke winkel af, gaan door het land heen naar tentoonstellingen en beurzen. Ik hoop wij nog heel lang van elkaar mogen genieten.
Angeline
g.wijlen4@upcmail.nl
janneke zei…
Wat een leuk idee zeg. Ik zou graag mijn vriendin in Nederland willen verrassen. Wij zijn vriendinnen nu ongeveer 20 jaar en zei is verschrikkelijk creatief het is altijd moeilijk om voor haar iets te bedenken wat zei nog niet kent of heeft gezien, Wij verrassen elkaar altijd met iets het hele jaar wat we maken, een soort bom , toen in in Nederland woonde en nu ook nog in Noorwegen maar van jou misschien de verrassing te krijgen , nee dat verwacht ze niet.........
Dus vandaar dat ik een kansje wil wagen.

gr janneke
binne.janneke@gmail.com
bep zei…
Simone dit vind ik nou een leuke weggever,heel leuk bedacht,in ieder geval is het niet voor je eigen gewin,ik ga nog even nadenken aan wie ik het zou willen geven.groetjes Bep
Anita zei…
O Simone, wat een lief idee. En wat is het moeilijk kiezen want er zijn toch diverse mensen die ik het graag zou gunnen. Maar ik ga voor Joke uit zweden.(http://johanna-zweden.blogspot.com/) Die daar prachtige dingen borduurt en toch soms nederland wel wat mist.
dank je wel voor het lieve idee.
Lida zei…
Eerst gefeliciteerd met je 300e! Wat een mooie mijlpaal! Wat beterft je weggevertje:
Ik zou graag Carina in Brugge, België een pakje geven, ze is vorige week aan haar knie geopereerd en heeft nog een zware revalidatieperiode voor de boeg en de afgelopen maanden heeft ze keihard gewerkt om spulletjes te maken die ze heeft verkocht op een Kerstmarkt in Nederland, dit t.b.v. aanpassingen in het huis van haar broer die ernstig ziek is. Dus ik vind dat zij dubbel en dwars een verrassing verdient!
Ik hoop dat je nog veel meer volgers krijgt uit binnen en buitenland en jij nog heel veel logjes schrijft, groetjes
Lida
Lida zei…
Sorry moet zijn Carine!! http://patchworkstar.blogspot.com/
Groetjes
Lida
inge zei…
ik kies Katrien (http://scrappatch-katrien.blogspot.com), gewoon omdat ze door het quilten niet alleen een quiltvriendin maar ook een echte vriendin geworden is, eentje waar je bij terecht kunt in goede maar ook in slechte dagen!
Dear Jo zei…
Ik zou het pakketje aan Jolanda willen geven. Nee, niet aan mezelf, hoor. Jolanda is een blog vriendin en zij heeft mij ontzettend gestimuleerd om weer aan mijn HAED project te beginnen. We hebben heel veel gemeen en hebben ontzettend gezellig mail contact. Haar gun ik een verrassing, omdat ze een beetje in een gat is gevallen na het overlijden van haar moeder en ze er alles aan doet om daar weer uit te komen. Én omdat ze me gewoon een heel aardig en lief mens lijkt.
lanybleu zei…
I would send one to my Daughter, just because she is such a special person.

This is such a lovely idea.
I would love to join in the fun.

I would love to give a gift to my friend Jennifer. She is and has gone though so many hardships.(in marriage, divorce, health, pet issues as well as just day to day things that have happened) She is a inspiration to me. She has shown me that there is so much we are able to go through and as long as we have a relationship with God we will prevail.

Thank you so much for allowing me to join.
Rennie zei…
Prachtig initiatief.
Ik kies voor Yvonne. Ondanks het feit dat zij veel werkt en oppasoma is, zetten Yvonne en haar man Alex elke donderdag de grote en hoge tafels klaar en worden er extra lampen opgehangen in een ruimte die zij daarvoor beschikbaar stellen. Ook staat er altijd verse koffie en thee met wat lekkers. Hierdoor krijgen de Stitchin Bitches de gelegenheid elke donderdagavond met elkaar onze passie te delen. Op deze Bee delen we in veiligheid lief en leed en de Bee geeft ons veel warmte, vriendschap en genegenheid voor elkaar. Als we onze Yvonne niet hadden....... Je begrijpt wel waarom ik haar dus in het zonnetje wil zetten.
els koetsier zei…
IK zou graag mijn Mail vriendin in Australië willen verrassen. Heb haar leren kennen via een swap en hebben nog steeds contact metvia de mail, Heb haar patrooontje's van Simone toegestuurd en nu is ze ook aan het borduren geslagen en vind het ontzettend leuk..
Carin zei…
Wat is dit een leuke give away. Ik moest gelijk aan "onze" Saskia denken die hun oude huis maar niet verkocht krijgen en nu misschien genoodzaakt zijn om hun boerderij ook in de verkoop te doen. Ik zou haar zo graag met deze give away een hart onder de riem willen steken en laten weten dat ik in elk geval (en er zijn vast meerdere personen) vaak aan haar denk en hoop dat ze hun droomhuis (boerderij) kunnen behouden.

PS Ik heb deze give away ook op mijn blog gezet want ik vind het echt een superleuk idee !
Anoniem zei…
Ik zou graag mijn vriendin in Brugge Carine dit geschenk geven. Ze is nog maar net geopereerd aan de knie en kuit en heeft een lange revalidatie voor de boeg. Ze staat steeds voor iedereen klaar . Ze heeft al erg eel meegemaakt de laatste tijd en blijft zich steeds sterk houden. Ze is onlangs één broer verloren en haar andere broer daar heeft ze het huis volledig voor laten aanpassen (nieuwe keuken en badkamer) omdat hij in een rolwagen zit en erntig ziek is. Daarom vind ik echt dat ze dit verdiend. Carine is een vrouw met het hart op de juiste plaatst!

liefs
verkouille conny
Chantal zei…
Ik wil Iris nomineren . Sinds ik ziek ben geworden weet ik van mezelf dat ik niet de gemakkelijkste ben geworden . Maar telkens ik iets nodig had of er moest iets van het hart was ze daar .
Groetjes
Ik heb eigenlijk twee vriendinnen aan wie ik een pakketje zou willen geven. A omdat zij zich na haar scheiding zo geweldig door een heel moeilijke periode heeft geknokt en altijd optimistisch bleef en ondanks al haar sores altijd ook nog tijd en oog en zorg voor een ander had.
Voor vriendin M omdat zij dacht haar leukemie te hebben overwonnen en het tóch terug kwam, ze opnieuw weer zoveel last heeft van de bijverschijnselen maar niet van opgeven weet.
Simone zo'n leuke give away heb ik nooit eerder gezien, ik vind het een geweldig idee van jou! Dank je wel en veel wijsheid gewenst met het uitzoeken van de kandidaten voor je prijs!
marion zei…
Wat een super idee: ik zou hem graag cadeau geven aan onze Bee omdat we allemaal wel een reden hebben om een extraatje te hebben. En dan delen we niet alleen de verhalen maar ook het cadeautje
Fiona Gazenbeek zei…
Wat een geweldig idee. Ik zou graag Anke nomineren voor een pakketje. Ik woon in Canada en afgelopen jaar werd ik aan mijn rug geopereerd en alles duurde langer dan ik verwacht had Ik had het doorgegeven aan mijn groepen toen men verder niets van mij hoorden heeft Anke haar best gedaan om mij te bereiken en het is haar gelukt ze heeft verschillende weken iedere week gebeld om te zien hoe het met mij ging en dat dan verder door gegeven aan anderen. Ik leerde hierdoor Anke beter kennen en denk dat ze een verrassings pakketje verdient.
goeten Fiona
Fiona Gazenbeek zei…
Heb net Anke genomineerd maar vergeten mijn email adres op te geven het is Fiongaze@rogers.com
Elza zei…
Gefeliciteerd, de jouw bekende Carin zou dit moeten hebben.
Die is nog steeds ziek en dat is jammer. Dus het zou leuk zijn om hem naar haar toe te sturen.
http://cazwa.blogspot.com/
Groetjes Elza.
Caroline zei…
Ik zou het hartstikke leuk als er een pakketje naar mijn vriendin Marne toegaat. Ze is net geopereerd. En moet nog een hele tijd revalideren van haar hartoperatie. Ik weet dat ze dol is op verrassingen. Dus ik zou het helemaal leuk vinden haar hier mee te verwennen. We hebben veel steun aan elkaar, mailen veel, ik revalideer van mijn hernia, en zij van haar hartoperatie. Ja, ja we zijn een stel quiltmutsen. groetjes Caroline
Anoniem zei…
Wat een leuk idee zou het graag voor mijn vrindin willen die regelmatig oppast op haar kleinkinderen van een zoon die hersenletsel heeft en dat is best een zorg vr groet Henny
Marianna zei…
Hoi Simone! Ik zou graag onze Carin http://cazwa.blogspot.com/ in het zonnetje willen zetten. Gewoon omdat ze een goede vriendin is geworden door al ons mail contact en ik met heel veel borduur vragen altijd bij haar terecht kan en zo er eigenlijk ook echt ingerold ben! En ook omdat ze veel en snel voor anderen klaar staat. Als ze het kan is haar nooit iets te veel. En helaas wonen we ver uit elkaar om eens op de koffie te gaan, dus leek me een leuke opsteker voor haar, die zelf ook gewoon wel eens nodig heeft!
Groetjes, Marianna
Jenni zei…
Ik zou graag een pakketje willen winnen voor mijn schoonmoeder. Zij is sinds februari 2009 weduwe en altijd alleen maar bezig met "nuttig". Het zou zo fijn zijn als ze ook weer wat bevrediging zou kunnen vinden in het maken van iets wat "alleen maar voor 't mooi" is....
Miranda zei…
Wat een top ideetje Simone! Ik zou een pakketje aan mijn Engelse vriendin van mij willen sturen, die ik heb moeten achterlaten in het verre Amerika. Ze genoot enorm van mijn handwerk en mozaieken en ondank vele pogingen die ze deed, heeft de arme ziel echt twee linker handen. Door haar zag ik pas dat er inderdaad mensen bestaan met twee linker handen...voor die tijd dacht ik altijd dat het meer lui-igheid was. Ondanks haar verwoedde pogingen mislukte bijna alles.
Behalve het afscheidkadootje dat ze voor mij maakte...het paardje met een inie-minie quiltje dat ze beschildert heeft. Bloed, zweet & tranen en veel uithalen heeft ze er toch voor over gehad....om voor mij dit te maken. Nog steeds denk ik dagelijks aan haar. En het lastigste is, dat we beiden zo last hebben van heimwee naar elkaar en we daardoor maar zo min mogelijk contact proberen te houden...snap je dat...anders kunnen we beiden niet verder met ons gewone leventje en zouden we hele dagen met die knoop in je lijf lopen en er niks uit onze handen komen. Da's het moeilijkste...loslaten wat je lief hebt! Getver, heb ik toch een zielig verhaal gegeven, terwijl ik dat net niet wilde doen...
Nou, laat ik dan ook maar eens meedoen Simone, ik zou de give away willen geven aan mijn moeder van 84, die door jou leuke pakketjes met de perfecte nederlandse tekst, zowaar weer aan het borduren is geslagen! en er heel veel plezier aan beleeft.
What a fun twist on the giveaway!

I would give the surprise to my friend Shelley. When I first started stitching, I was at a low point in my life. We met online & happened to live quite close to each other. So I would go to her house, where she was a wonderful hostess, and we would stitch and chat. Just having a friend that I could relax with and, of course, share my hobby with relieved so much stress during those days. Now we live on different continents, and I miss her terribly, but we're still great friends!

- Lisa N. in Cambodia
Piets zei…
Wat een leuk idee. Mijn pakketje zou gaan naar Joke uit Zweden. Zij heeft het niet makkelijk met haar gezondheid, maar ze blijft altijd vrolijk en positief. En bovendien, ondanks dat ze soms niet zo fit is maakt ze de mooiste dingen op handwerkgebied. Ze geeft zelf ook regelmatig cadeautjes weg dus zou het fijn zijn dat zij nu eens verrast wordt.
katrien zei…
Wat een leuk idee,Maar aan wie te schenken,er zijn wel enkele mensen aan wie ik dit zou schenken.Maar denk dat Carine daar nu heel blij mee zou zijn.Ze heeft onlangs een operatie ondergaan en deze is niet zoals ze dacht gegaan,ze heeft nog een hele lange revalidatie voor de boeg,dus dit pakketje zou haar zeker opfleuren.Ze staat anders ook altijd klaar om iedereen blij te maken.Vandaar.
Sietske zei…
Hallo,Simone ik zou graag het weggeef cadeau aan mijn vriendin in Veenendaal willen geven,die wel een opsteker kan gebruiken,maar dat moet nog even geheim blijven ,tot ziens in Zwolle heb er reuze zin in,vr gr Sietske uit Friesland
Leuk idee, ik zou heel graag een pakketje voor mijn moeder willen winnen! Zij is degene die voor mijn zieke dochter onwijs veel regelt en doet. Nadat ze pas bij mij was en zei dat ze toch ook wel eens zou willen borduren leek mij dit een enorm goed idee om haar te nomineren!
groetjes Marijke
Solstitches zei…
I would love to win a kit for my stitching buddy Sheila.
Seven years ago I left UK to live in Spain.
I was on a forum one day when I saw someone sign off as Sheila in Spain.
Intrigued, I contacted her.
She had been in Spain just six months longer than me and we found we had much in common. Both of us having a love of stitching and reading.
As we live only one hour away from each other we arranged to meet up.
We got on so well and now we meet at least once a month.
Sheila makes me laugh. The days spent with her are the best and something I look forward to. It is wonderful to spend time with a stitching friend especially when we are both so far away from home.
Margaret
Petra zei…
wat een mooi idee! En dat terwijl ik toevallig op jouw blog aanbeland en daar al zóveel moois gezien heb! Weer een inspirerend blog erbij, ik ga je volgen. Ik zou de give away zó graag Lupineke gunnen. Ik vind haar zó'n inspirerende vrouw en ze heeft gouden handjes! Maakt heel mooie dingen. Haar man is nu weer voor een hele tijd op zee en daarom gun ik het haar zo. Dit is haar blog: http://lupineke.blogspot.com/
Groetjes, Petra
marina zei…
I would love to nominate my friend Els, whom you know.
She is a very thoughtful and generous person. She sent me two of your kits for Christmas and I loved doing them. I know she enjoys your patterns too.
A. Lentink zei…
Goedenavond Simone,

Dit is een geweldig leuke manier om een give-away te organiseren!
Meteen dacht ik aan mijn vriendin en wel om de volgende reden:

Wij passen regelmatig op elkaars huisdieren, en de afgelopen weken heeft zij weer voor ons hondje gezorgd: vanwege de zware laatste weken van de zwangerschap van onze jongste dochter zijn mijn man en ik vertrokken richting Noord-Holland om daar in het gezinnetje bij te springen.
Afgelopen maandag is ons 3e kleinkindje geboren: een 2e jongetje in het gezin.
Gelukkig gaat het met de mama en de baby heel goed.
Wij blijven nog even helpen tot halverwege volgende week; daarom gebeld met mijn vriendin en gevraagd of ons viervoetertje nog wat langer bij haar mocht logeren.
Haar reactie: ja natuurlijk is dat goed en dat weet je wel!

Daarom zou ik haar heel graag willen verrassen met jouw give-away!

Hartelijke groeten,

A. Lentink.

Populaire posts van deze blog

SUMMER SAL 2018

SCHEMA SUMMER SAL 2018