Rouenneries

Hihi.... Zo laat ik een week niets van me horen, en dan twee keer op een dag!
Maar de postbode bracht net nog een leuk pakketje.
Ik heb verschillende vragen gehad of ik nog een compleet pakket ging samenstellen voor de "Sampler Rouennerie". Dat zou ik best willen, maar die stoffenserie is alleen op vooruit-bestelling bij de groothandel te krijgen, dus dat gaat helaas niet meer lukken. Bovendien zou het een heel duur pakket gaan worden....

Maar ik heb toch maar een paar Charm Packs van de Rouenneries Deux in Amerika besteld en die vind je vanaf nu in de webwinkel, en ook het benodigde linnen en garen.

Ik kreeg ook nog bericht dat de stoffen aan de meter voor de afwerking van m'n eigen quiltje verzonden zijn, dus als de post weer meewerkt, hangt er een compleet afgewerkt en doorgequilt voorbeeld op de Handwerkbeurs! Uiteraard neem ik dan ook de Charm Packs etc. mee.

Je kunt de Sampler Rouennerie trouwens ook heel leuk in andere kleuren maken. Zo gaat m'n vriendin Els hem maken in bruin en naturel tinten met een Charm Pack "Little Gatherings" en vriendin Jolanda in het blauw met de "Blue Berry Crumb Cake" stofjes van Blackbird Designs. Als ze nou ff opschieten, kan ik ze allemaal meenemen naar de beurs ;))) (grapje dames!!!)


Reacties

Lida zei…
Lief pakketje, leuk weer Rouennerie stofjes erbij! Ben benieuwd, groetjes
Lida
els koetsier zei…
Ja ik ga m'n best doen om het af te krijgen alsthans de top. Borduren schiet nog niet erg op. Heb wel al de zandlopertje's klaar.

Combinatie van kleuren word mooi vind ik zelf.
jolanda zei…
Ik hoop ook naar de handwerkbeurs te gaan en dan kan ik het allemaal in het echt bekijken. ;-)
groetjes, Jolanda
Dear Jo zei…
Hahaha, net als Els heb ik de zandlopertjes af en ben inmiddels weer aan het borduren geslagen. De armen wilden niet helemaal meewerken, maar ik doe mijn best om de quilt af te krijgen voor de beurs :))))

Populaire posts van deze blog

SUMMER SAL 2018

SCHEMA SUMMER SAL 2018