Pagina's

21 februari 2012

Hè, hè....

Zo, hier ben ik dan weer! Alles is weer opgeruimd en de webwinkel weer bijna helemaal bij gewerkt...
Deze foto stond al op Facebook, maar ik zal hem hier ook nog even delen:

Dit is mijn vriendin Els, vlak voordat vrijdag de beurs "los" ging. We waren allebei zenuwachtig! Helemaal niet nodig, zoals later bleek, want het was een groot succes. Wat was het druk vrijdag en zaterdag!!! En wat kreeg ik een hoop lieve, leuke en enthousiaste reacties. Bedankt hoor allemaal, voor jullie aanwezigheid.
En Els, Jolanda en Jacqueline; heel erg bedankt voor jullie hulp vóór en tijdens de beurs! Pap, dankjewel voor de hulp bij het opbouwen en Bep bedankt voor het "duwtje in de rug"!

Nu gaan we maar eens bedenken wat voor leuke, nieuwe spulletjes we zullen gaan inkopen... En natuurlijk nieuwe patroontjes ontwerpen! Ik heb wel weer wat ideetjes....

Zondag was het een stuk rustiger op de beurs en kon ik zelf ook nog wat rondlopen en kopen.

Het prachtige boek van Long Dog had ik besteld bij Annemiek. Wauw, wat een mooie merklappen staan hier in! Verder nog wat mooie lapjes, borduurlinnen en een oud paars kantje (bij haar).


Toen ik vrijdag thuiskwam na een lange dag in Zwolle (pfffft, tot 21.00 uur!), lag er een groot pakket uit Zweden op mij te wachten. En daar zat deze stapel stoffen in. Binnenkort meer over dit project....Deze verrassings- / probeer- / kennismakings- pakketjes waren Beursaanbieding.... Maar helaas heb ik er weer een heleboel mee naar huis moeten nemen! :( Daarom geldt de aanbieding nu ook in de webwinkel.
De pakketjes zijn ideaal als je eens wilt kennismaken met het handgeverfde garen, zigzag band, broderie en chenille van de Victorian Motto Sampler Shoppe. Je kunt het materiaal leuk gebruiken om kleine projectjes mee af te werken. Je krijgt er ook nog eens een gratis patroontje van mij bij! Ook leuk als cadeautje...8 opmerkingen:

Chocolates4Breakfast (TerriBoog) zei

Oh my goodness, Simone! What a beautiful space and all those trims are gorgeous! Wish I could get my hands on them!

els koetsier zei

Het was enorm gezellig om samen met Simone op de beurs te staan.

Wat een prachtige stoffen heb je binnen gekregen Simone. Kom gaauw ff buurten om ze in het eggie te zien.

Elizabeth zei

wat fijn dat het allemaal zo goed is gegaan. Fantastisch toch? Succes met het vervolg

Yolanda zei

Simone, je had een klein maar heel gezellig standje.
Altijd weer leuk om al je borduursels zo samen te zien.

Stoffen zien er mooi uit ben benieuwd naar je volgende projecten.....en als de vogel-stof binnen is hoor ik het graag.
Grtjs

Lida zei

Fijn dat het zo'n geslaagde beurs was, altijd spannend hoe het gaat lopen, jammer dat de pakketjes niet weggevlogen zijn! Groetjes
Lida

bep zei

Echt geweldig zoals je je presenteerde in je eigen kleine standje en ik ben trots dat het een succes is geworden, gezellige avond nog, Bep

Guusje, zei

O je hebt het prachtige boek ook gekocht. En ik heb ook enorm genoten van de beurs en je stand want je hebt het geweldig gedaan.

Carin zei

wat heerlijk dat het zo lekker liep op de handwerkbeurs !!!!
Mooie stofjes heb je weer binnen :-) Ben benieuwd wat dat gaat worden hihihi ....