Purple Flowers


Het nieuwe nummer van "Das Stickcafé Magazin" is uit en deze keer staan deze Purple Flowers er van mij in. Het is geborduurd met garen van "The Victorian Motto Sampler Shoppe" en garensetjes voor dit patroon zijn verkrijgbaar in de webwinkel.

The new edition of "Das Stickcafë Magazin" has been released and this time my design "Purple Flowers" is in it. It's stitched with "Victorian Motto Sampler Floss" and sets for this designs are available through the webshop.
PS: de manier van downloaden is veranderd.... Je moet het magazine zeg maar bestellen via de webwinkel (nog steeds gratis). En ik was helemaal verrast om allemaal foto's in het blad te zien staan van mijn patroon van vorige keer!!!

Reacties

Yolanda zei…
Hoi Simone,
Weer een mooi patroon, alleen helaas......
Het lukt mij niet om het magazine te downloaden, het proces blijft hangen op het accepteren van de alg. voorwaarden. En ik kan daar niet op klikken om die toestemming te geven. Jammer, bij deel 1 lukte het wel.
Carin zei…
Hier hetzelfde probleem als je het bestelt, je wordt heen en weer gestuurd van pagina confirmation en payment... steeds op en neer en je komt niet verder. Ik heb ze een mail gestuurd.

Hij is wel leuk die bloemen... kan ik hem van de week ook op mijn blog zetten :-)
Anoniem zei…
prachtig patroon
Lida zei…
Wat een leuk patroon, ziet er klassiek uit en toch ook modern! Groetjes
Lida
Rennie zei…
Prachtige kleurencombi!
Gert zei…
Wat gaaf dat er nu weer een patroon van jou in het magazine staat.

Populaire posts van deze blog

SUMMER SAL 2018

SCHEMA SUMMER SAL 2018