Pagina's

29 maart 2012

Purple Flowers


Het nieuwe nummer van "Das Stickcafé Magazin" is uit en deze keer staan deze Purple Flowers er van mij in. Het is geborduurd met garen van "The Victorian Motto Sampler Shoppe" en garensetjes voor dit patroon zijn verkrijgbaar in de webwinkel.

The new edition of "Das Stickcafë Magazin" has been released and this time my design "Purple Flowers" is in it. It's stitched with "Victorian Motto Sampler Floss" and sets for this designs are available through the webshop.
PS: de manier van downloaden is veranderd.... Je moet het magazine zeg maar bestellen via de webwinkel (nog steeds gratis). En ik was helemaal verrast om allemaal foto's in het blad te zien staan van mijn patroon van vorige keer!!!

6 opmerkingen:

Yolanda zei

Hoi Simone,
Weer een mooi patroon, alleen helaas......
Het lukt mij niet om het magazine te downloaden, het proces blijft hangen op het accepteren van de alg. voorwaarden. En ik kan daar niet op klikken om die toestemming te geven. Jammer, bij deel 1 lukte het wel.

Carin zei

Hier hetzelfde probleem als je het bestelt, je wordt heen en weer gestuurd van pagina confirmation en payment... steeds op en neer en je komt niet verder. Ik heb ze een mail gestuurd.

Hij is wel leuk die bloemen... kan ik hem van de week ook op mijn blog zetten :-)

Stitchesbyme zei

prachtig patroon

Lida zei

Wat een leuk patroon, ziet er klassiek uit en toch ook modern! Groetjes
Lida

Rennie zei

Prachtige kleurencombi!

Gert zei

Wat gaaf dat er nu weer een patroon van jou in het magazine staat.