Quiltweekend

Sorry, dat jullie even hebben moeten wachten op een verslagje... Maar als je dan weer thuis komt, na zo'n weekend, is er van alles te doen!
Bovendien was ik m'n camera vergeten, dus ik kan jullie niet veel laten zien ;) Gelukkig heeft Elle veel foto's gemaakt en ook al een uitgebreid verslag geschreven, dus je kunt bij haar op het blog meer zien/lezen.

Vrijdagochtend kwam Jillien mij halen. Eerst nog even koffie gedronken en toen de auto volgeladen. Alles paste gelukkig en we vertrokken richting Den Bosch. Daar kwamen we aan rond lunchtijd, dus we zijn de eerste de beste kroeg ingedoken voor een heerlijk broodje Carpaccio. Dat was alvast een goed begin!
Daarna zijn we lekker de stad in gegaan. Nog een leuk spijkerjasje gescoord en een moment van bezinning gehad in de St Janskathedraal. Wat een prachtige kerk is dat!
We konden pas om 18.00 uur terecht in de Suikerberg, dus nog maar een terrasje gepakt om de middag mee af te sluiten. Helaas hadden ze er geen Bossche Bollen... :(

Op ons gemakje zijn we naar Loon op Zand gereden en kwamen daar een half uur te vroeg aan. Er werd nog hard gewerkt door Dorry, Dorien en José, dus we zijn maar op een bankje in de zon gaan zitten... En al snel druppelde er ook andere dames binnen. Om 6 uur mochten we dan eindelijk naar binnen en het was een geweldig weerzien van oude bekenden en kennis maken met nieuwe dames.

Toen iedereen geinstalleerd was, was het tijd voor de "pot luck". De lekkerste dingen kwamen uit ieders tas tevoorschijn en al snel was er een buffet vol heerlijkheden. Smullen!!!
Na het eten gingen de daglichtlampjes aan en werden de eerste steekjes al gezet. Ondertussen werd er heel wat afgekletst. En toen we 's avonds naar bed gingen, ging dat gewoon door ;) Het is net schoolreisje....

Na een korte nacht zaten we zaterdagochtend alweer vroeg te prikken en na het ontbijt kon je meedoen met één van de workshops. Ik heb er voor gekozen om gewoon aan m'n eigen projectjes te werken. Na de lunch hebben we nog even de benen gestrekt om vervolgens snel weer aan de slag te gaan. Het is wel een hele productieve dag zo!

's Avonds heeft Dorry heerlijk Frans (met een Marokkaans tintje) voor ons gekookt en daarna was het tijd voor de show-and-tell. Wow, wat een prachtige dingen kwamen er weer voorbij!!! Geweldig gewoon!
Ik had nog geen zin om naar bed te gaan, dus ben nog tot half 2 blijven zitten met een borrel en een groepje gezellige dames....

Na een kort nachtje en alweer een heerlijk ontbijtje gingen we gewoon weer verder waar we gebleven waren ;) Tot slot was er 's middags nog een geweldige High Tea en helaas was het weekend toen weer voorbij.... :( Het 3e weekend van maart 2013 staat alvast genoteerd in de agenda, want dan zijn we er zeker weer bij!

Nog even laten zien waar ik het weekend o.a. mee bezig ben geweest;
Ik heb een paar harten erbij gemaakt van de eerste Rouenneries serie (ja hoor, daar is ie weer!!!)

Ik heb dit borduurtje afgewerkt, wat nu bijna helemaal klaar is.
Ik heb het grootste gedeelte van de tijd een huis zitten bouwen en ik beloof jullie dat ik jullie dat binnenkort laat zien...

Dorry had ook een deel van d'r winkeltje bij zich, dus ik ben ook nog gezwicht voor mooie lapjes...

Er kwam vandaag nog een nazending binnen met borduurlinnen en kantjes en er lag nog wat van voor het weekend, dus morgen ga ik maar eens foto's maken en de webwinkel bijwerken....

Eet smakelijk voor straks en alvast een fijne avond gewenst.

Reacties

Elly Geenjaar zei…
Wat zijn die harten mooi Simone, en ik vind die stof geweldig. Echt zo mooi.
Supergoof zei…
Leuk hè,... het is eigenlijk net zoals het eerste weekend, alleen kookte toen mijn DH.
Ik wil ook weer volgend jaar!
;o)
Gaby zei…
ohhh wat zijn die rose stofjes mooi echt wat voor mij hihi... waar krijg je ze?Laat je het mij ff weten lieve Lentegr .x.Gaby.x.
mieke zei…
Gezellig hé zo'n weekend.
Mooie harten en leuke lapjes.
Heb weer even bijgelezen! Wat heb jij een heerlijk weekend achter de rug. Leuk hoor en je bent hard aan het werk aan hele mooie dingen zie ik. Spannend hoor. Groeten, Wieke
els koetsier zei…
Zo te zien heb je een heerlijk weekend gehad. leuke lapjes heb je gescoord. Je hartjes zien er goed uit.

En ben erg beneiuwd hoe of je bouwproject er uit gaat zien
Lida zei…
Je hebt dus echt genoten en wat een geweldige hartjes en die stof blijft geweldig! Groetjes
Lida
Elza zei…
Mooie hartjes en lieve stofjes.
Gezellig gehad het weekend.
Heb je verdiend hoor met al die drukte van de laatste tiijd.
Groetjes ELza.
Carin zei…
Ik vind je hart blokjes er mooi geworden. Zo te horen een zeer geslaagd weekend. ik zal eens bij Elle gaan lezen wat zij erover schrijft.
Miranda zei…
Wat hebben jullie weer lekker genoeten en veel quiltvitamines opgedaan! Heerlijk toch!

Populaire posts van deze blog

SUMMER SAL 2018

SCHEMA SUMMER SAL 2018