Boerderijfair

Allereerst wil ik even alle nieuwe volgers welkom heten! Leuk dat jullie hier meelezen.

Er is een hoop te doen hier in de omgeving, op Hemelvaartsdag. In Vaassen is weer de "Vaasaqua". Een gigantisch grote boekenmarkt, kunstmarkt en braderie. Dus daar zijn we vanochtend eerst maar begonnen.
DS heeft z'n slag geslagen met "vakantie-leesvoer" (Donald Duck pockets etc). Ik heb nog gekeken naar handwerkboeken, maar niets gevonden wat ik de moeite waard vond.

Vanmiddag zijn we nog even naar Emst geweest. Daar was Boerderijfair bij de Pollewops Place. En dat was me toch leuk! Ik heb ter plaatse helaas geen foto's gemaakt, maar het zag er ontzettend gezellig uit. Allemaal kraampjes met brocante rondom een boerderij, een poppentheater, ijskar en heerlijke broodjes en drankjes.
Het is morgen ook nog, dus als je in de buurt bent... Het is zeker de moeite waard!
Hier is mijn bescheiden buit. Ik moet eerlijk zeggen dat ik al dat brocante geweldig vind, maar de laatste tijd ook erg over-gewaardeerd. Door de populariteit van o.a. Jeanne D'Arc living, rijzen de prijzen de pan uit...

Geniet verder van dit heerlijke lange weekend!

Reacties

Carin zei…
Leuke aanwinsten !! En ja als iets populair wordt dan gaat de prijs omhoog :-)
Ria zei…
Hoi Simone,
Bedankt voor de tip. Ik ben vandaag op de boerderijfair geweest en heb daar hele leuke dingen gezien en ideeën op gedaan en natuurlijk iets gekocht.

Groetjes Ria

Populaire posts van deze blog

SUMMER SAL 2018

SCHEMA SUMMER SAL 2018