Hebbedinge

De afgelopen dagen zijn er heel veel nieuwe artikelen binnen gekomen bij Atelier Soed Idee! Te veel om hier allemaal te laten zien, maar een kleine selectie lukt wel ;)

Kennen jullie de "Vintage" fournituren van Sajou al? Sajou is een oud Frans merk van allerlei fournituren, wat ergens verdwenen is. Maar sinds 2004 is het weer nieuw leven in geblazen. Het bedrijf laat alle producten hoogwaardig in Frankrijk produceren. Hierdoor hangt er wel een prijskaartje aan... Maar het is ook van goede kwaliteit. Om te beginnen heb ik een kleine selectie ansichtkaarten, garenkaartjes etc. in de webwinkel. Het zijn  allemaal enkele stuks, maar ik kan het makkelijk bij bestellen. Je vindt de producten van Sajou HIER. Heb je op de website van Sajou iets gezien wat je graag zou willen hebben, dan bestel ik het graag voor je!

Er zijn nog wat nieuwe kleuren handgeverfd Chenille en borduurgaren van de Victorian Motto Shoppe toegevoegd. Eén kleur wil ik jullie zeker niet onthouden: Blue with Tan.

Een hele mooie, donkere kleur blauw gemeleerd met beige. Geeft een heel verrassend effect bij het borduren!

Na lang wachten zijn vandaag ook eindelijk de rode schaartjes binnen gekomen!

Mooi hè?!

Gisteren ben ik naar een groothandel in woonaccessoires geweest. Ik had daar met gemak een hele winkel kunnen vullen!  Nou heb ik die niet, dus ik heb me enorm beheerst :) En me beperkt tot een aantal relevante artikelen, zoals deze kaartjes kant van Clayre & Eef en mooie klossen touw.Tot slot vind je nog wat nieuwe knoopjes bij de Accessoires.Veel plezier met rondneuzen in de "snoepwinkel"! ;)


Reacties

Dear Jo zei…
Dat band met de roodborstjes is geweldig!!! Alle andere dingen trouwens ook. Heerlijk sfeertje.
Els koetsier zei…
Oh Simone wat heb je weer leuke nieuwe hebbe dingetjes in je winkel.
José zei…
Hoi Simone.
Dat kun je wel zeggen, snoepwinkeltje !!
Wat een leuke dingen weer.
Even goed alles bekijken en dan !!!
wie weet!! zo'n leuke spulletjes.
Groetjes José

Populaire posts van deze blog

SUMMER SAL 2018

SCHEMA SUMMER SAL 2018