Tuinboeketje


Nu het mooie weer voorbij is, werd het tijd om weer eens wat nuttigs te doen... Ik moest nog steeds de pakketjes en de patronen van de Jardin Bouquet maken. Was nog door niemand besteld, dus dan heb ik ook geen stok achter de deur.... Maar de patronen lagen klaar, stofjes waren gesneden, kantjes en bandjes geknipt, garen had ik in de tuin zitten afknippen en tellen. Niets hield mij nog tegen! Dus vandaag met de regen heb ik me even kwaad gemaakt en eindelijk de pakketjes en patronen gemaakt!
Now that the beautiful weather is over, it's time to finally make the kits en patterns for Jardin Bouquet. Nobody ordered it yet, so I had no hurry... But everything was ready; fabrics, lace and ribbon were cut, floss was measured and counted. Nothing to hold me back! So today with the rain I finally assembled the kits and patterns!

Experiment
Op verschillende blogs had ik al gezien dat men gekleurd DMC garen verfde met een beige-bruine kleur, om vervolgens een prachtige antieke kleur te krijgen. Nu had ik een bestelling voor theegeverfd linnen, dus ik dacht, dan gooi ik er meteen wat strengen garen bij!
I saw on several blogs that people were dying colored DMC with beige/brown dye, to get that antique look. I had an order for tea-dyed linen, so I thought let's do some floss also!

En hoewel ik best blij ben met het eindresultaat, was dit een eenmalige actie ;)
Wat een gedoe met dat garen! Misschien doe ik het niet op de goede manier, maar ik laat het voortaan maar weer gewoon aan Nancy over!
And although this was a one time experiment, I'm happy with the result ;)
But what a hassle with the floss! Maybe I did it the wrong way, but I leave the floss dying to NancyReacties

Lida zei…
Wat een leuk pakketje en wat een leuk idee! Heb net Nancy haar alfabet zitten bewonderen en haar garens, inderdaad wat een klus! Fijne dag
Lida
Carin zei…
Ik denk dat jij andere blogs leest dan ik want ik heb nog nergens gelezen over dat garen antiek te verven... mag ik eens vragen waar je het gelezen hebt? Ben altijd in om eens iets nieuws te leren en dit kan ik wel met mijn arm hahaha...
Ze zijn weer leuk die pakketjes !

Populaire posts van deze blog

SUMMER SAL 2018

SCHEMA SUMMER SAL 2018