Verbouwing


Ik heb het borduurwerk van m'n nieuwste ontwerp "Jardin Bouquet" af. Ik heb het ontworpen bij deze stof met dezelfde naam uit de Rouenneries Deux serie van French General:

 Stof ligt klaar, het idee voor de afwerking is er. Alleen.... m'n ateliertje ziet er momenteel zo uit:Ik krijg nl. dubbel glas! Wel lekker als het van de winter weer koud is, maar nu even lastig. En het weer werkt ook al niet mee....

Dus ik ga straks maar vast op zolder aan de gang om spullen klaar te zetten voor de "Van Wei naar Winkel Fair", van a.s. zaterdag. Ik moet zaterdagochtend al vroeg op pad, want het is best een eindje rijden, maar ik heb er zin in! Hopelijk is het dan wel wat beter weer! Komen jullie ook?

Vorige week hoorde ik van Nancy dat ik een give-away had gewonnen op haar blog! Ik wist niet eens dat ik meedeed.... ;) Des te groter de verrassing!
Gisteren lag mijn prijs al in de brievenbus:
Een prachtig patroon van Nancy, incl. bedel en prachtig rood garen (niet te zien op de foto). Thanks Nancy!!!

Gisteren kreeg ik eindelijk foto's van (misschien) mijn nieuwe, oude auto!

Het is een Peugeot 304 Break uit 1973. 116.000 km op de teller en geen spatje roest. Wel een hoop modder, maar dat kun je schoonmaken ;) Hij is tenslotte van een geitenboer geweest....
Haar vriend wil hem voor me opknappen. Nu moeten we hem alleen nog vanuit Frankrijk in Nederland zien te krijgen...
En kijk eens wat een ruimte achterin!!! Daar is het eigenlijk om te doen.... Want mijn steeds maar groter groeiende winkeltje past niet meer in m'n Micra! :)

Jullie zijn weer helemaal bijgepraat. Tot snel!


Reacties

Terray zei…
Wat een mooie werkplek, lekker landelijk/bosrijk. Eventjes in de troep zitten maar dan zit je straks wel lekker behaaglijk.

Wat gaaf die auto, een oldtimer, zelfs nog een jaartje ouder dan ik ben ;-) Belastingvrij en een zee van ruimte!! Groot gelijk, succes met de verhuizing en het opknappen!

Groetjes
Tertia
Berna zei…
Eerst in de rommel maar dan zit je er straks warmpjes bij.
Ben helemaal vergeten je vorige week te feliciteren. Alsnog van harte gefeliciteerd en weer een creatief jaar toegewenst!
Veel plezier op de fair zaterdag.
Wat heerlijk om straks lekker warmpjes erbij te zitten. Leuk uitzicht heb je zeg. Je bloem-borduurtje ziet er erg mooi uit.
Gaaf, zo'n oude auto, als die het nog goed doet, kun je er nog jaren met plezier er in rijden.
Groetjes
Judith zei…
Leuk die oude nieuwe auto, maar snel ophalen dan. En voordat je het weet zit het glas erin en jij lekker warm op je atelier!
bep zei…
Mijn grootste wens is ook een old timer te rijden,dus maar doen Simone,gezellig hoor!
En veel plezier in het hoge noorden,De planning is om ook naar groningen te gaan,maar of er tijd is voor je fair dat weet ik nog niet, Bep
Els koetsier zei…
Simone heerlijk dat je nu dubbelglas krijgt. Scheelt in de stookkosten.

Pf wat een ruimte heb je straks in je auto. Hopelijk komt die gaauw naar je toe.

Tot zaterdag.
Daniëlle zei…
Ze rijden in Frankrijk nog best hoor die oudjes! En in een land zonder bergen gaan ze vast harder! Tot morgen! Mooie dag verder, liefs, Daniëlle

Populaire posts van deze blog

SUMMER SAL 2018

SCHEMA SUMMER SAL 2018