Gelukkig hebben we de foto's nog...

Toen ik zondag het aardbeienpakketje in de webwinkel zette, had ik net de foto's voor het pakketje en patroon besteld. Meestal heb ik die een dag later in huis... Maar deze keer duurde het wat langer en kreeg ik ze vandaag pas binnen. Alleen de pakketjes vlogen de winkel uit en ik wilde jullie niet laten wachten op de foto's. Dus ik heb maar overal een zelf geprinte foto bij gedaan...

Dus nu heb ik een hele stapel foto's en geen pakketjes meer!
Ik moet ook de patronen nog maken, dus ze komen wel van pas, maar helemaal handig is het niet.
Ik ben trouwens aan het zoeken naar een aantal materialen, zodat ik wellicht nog een paar pakketjes kan maken, maar ik kan nog niets beloven.

Huisjes
Vandaag heb ik eindelijk weer houten huisjes kunnen bestellen!!! Ik weet nog niet wanneer ze binnen komen, dus jullie moeten nog heel even geduld hebben... Maar ze zijn onderweg!

Degenen die al een huisje bij mij gereserveerd hadden, zal ik mailen als ze weer in de webwinkel staan en uiteraard meld ik dat hier ook nog even. Ik heb er 50 besteld, dus dat lijkt me wel genoeg.... ;)

Als je in de webwinkel bij de huisjes op "Toevoegen" klikt, kom je in een volgend scherm waar je je email-adres kunt invullen. Je krijgt dan automatisch bericht, zodra de huisjes op voorraad zijn!

Zo, nu snel de wandelschoenen weer aan, want DS en ik lopen deze week de avondvierdaagse. Op naar de 3e x 10 km!


Reacties

Grit zei…
Das gestickte Nähhaus sieht ganz, ganz toll aus.
Liebe Grüße Grit
Bietje zei…
Ik zou zeggen "Gelukkig heb ik het pakketje nog". Ik was een van die gelukkigen die op tijd het pakketje bestelden. Het kwam vandaag in de brievenbus. En vanavond ben ik meteen aan het borduurtje begonnen. Het is té schattig om lang te laten liggen. Dankjewel.
Yolanda zei…
Ik heb het pakketje ook binnen gekregen en ik ben er maar meteen aan begonnen.....borduurwerkje is af....helaas moest ik gaan werken, maar in het weekend maak ik het af.
Hoi Simone, misschien kun je nog iets anders leuks met je printjes doen? Tekstje erafknippen en dan als kaartjes verwerken of als label op een kadootje, of op de achterkant je visitekaartje plakken. Je staat toch ook wel eens op beurzen/markten.
Het ziet er wel heel erg leuk uit!
Fijne week, groetjes, Anne-Marie
Ik ben Esther zei…
Ik was gelukkig ook snel genoeg voor een van de superlieve pakketjes!!Ik ben inderdaad ook meteen begonnen en nu bijna klaar en ben ook al met een 2e begonnen met wat eigen stofjes,maar ik wilde je even zeggen dat ik t pakketje echt zo geweldig leuk vind,ik blijf ernaar kijken!!Het is een snoepje!!
Groetjes Esther

Populaire posts van deze blog

SUMMER SAL 2018

SCHEMA SUMMER SAL 2018