Goed nieuws!

Hoera! Ik heb 2 keer goed nieuws!!!
Eindelijk - na lang wachten - zijn vanmiddag de huisjes gearriveerd!!!!


De huisjes staan al in de webwinkel. Ik heb er ruim voldoende en ook de groothandel heeft ze weer gewoon op voorraad, dus genoeg voor iedereen ;) Het benodigde linnen vind je er ook en ik heb ook een pakket samengesteld met alle benodigde materialen.

Helaas passen de huisjes niet door de brievenbus, dus ze moeten als pakket verzonden worden. In de webwinkel kun je er ook voor kiezen het pakket door DHL te laten versturen. Dit duurt iets langer, maar is ook bijna 2 euro goedkoper! En DHL bezorgt het ook gewoon bij je thuis. Woon je in de omgeving van Vaassen kun je het natuurlijk ook altijd op komen halen. (op afspraak).

Méér goed nieuws!


Ik heb nog wat materiaal bij elkaar weten te schrapen voor de aardbeitjes! Ik heb nog 16 pakketjes samen kunnen stellen. Alleen wilde het met de kipjes echt niet meer lukken, dus deze zijn vervangen door een musje   ;) Maar dat is ook leuk, toch?

Hierna is het echt op, dus dan zul je het moeten doen met het patroon en je eigen stofjes. De bedeltjes heb ik wel voor je.


Reacties

Lida zei…
Leuk dat huisje, als ik daar toch een plaats voor had! Groetjes
Lida
Gelijk het speldenkussentje besteld, want ik vind een musje ook wel erg lief.

Groetjes
Ines
Carin zei…
Toch jammer dat zo'n huisje niet door de brievenbus gaat :P Maar je hebt het goed opgelost met de musjes op het kussentje want dat past er ook prima bij hoor.
╱╱╱╱╱╱╱╱╱╱╱╱╱╱╱╱
╱╱┏╮╱╱╱╱╱╱╱╱╱╱╱╱
╱╱┃┃╱╱╱┳╱┓┳╭┫┳┓╱
▉━╯┗━╮╱┃╱┃┣┻╮┣╱╱
▉┈┈┈┈┃╱┻┛┛┻╱┻┻┛╱
▉╮┈┈┈┃╱╱╱╱╱╱╱╱╱╱
╱╰━━━╯╱╱╱╱╱╱╱╱╱
♥ O/ ♥
 /▌
 /.\ ( )http://handmadegiftsandsouvenirs.blogspot.com/ ( )

Populaire posts van deze blog

SUMMER SAL 2018

SCHEMA SUMMER SAL 2018