Weer thuis

We zijn weer thuis! Gisteravond zijn we terug gekomen van een heerlijke vakantie in Oostenrijk!!! We hebben prima weer gehad, op af en toe een klein buitje na, en zijn dus helemaal uitgerust, zongebruind en relaxed. We hebben veel in de tuin ("strand") bij ons appartement gelegen, geborduurd, gelezen en in het meer gezwommen, maar hebben ook van alles gezien en lekker gewandeld. Er waren nog een aantal Nederlandse gezinnen, dus Tijmen had het ook helemaal naar z'n zin met allemaal vriendjes!
Ik moet de foto's nog uitzoeken en in een album zetten, maar hier alvast 1 kiekje. Genomen op de Egger Alm. Een geweldig plekje; bovenop de Alm ligt een heel dorpje met allemaal pittoreske houten huisjes en heel veel koeien. Je kunt hier eindeloos wandelen (op de grens met Italië).
We're back home! We've had a great vacation in Austria!!! With wonderful weather, so we're totally relaxed and well tanned. We did lots of sunbathing, swimming, reading and stitching, but also some sight seeing and hiking.
I still have to organize the pictures and upload them into an album, but here's already one. It's taken at the Egger Alm. A wonderful place in the mountains, with typical wooden houses and lots of cows. Great for walking!

Ik heb een aantal nieuwe ontwerpjes geborduurd, maar deze moet ik nog af- en uitwerken....
I stitched a few new desings, but they still have to be finished....

Morgen maar eens aan de slag met de bestellingen die tijdens de vakantie zijn binnen gekomen. Dat gaat zelfs tijdens de vakantie gewoon door!
Tomorrow I'll start processing the orders that came in during the vacation. Even during the vacation it continues!


Reacties

Ada zei…
Lijkt dat je een heerlijke vakantie gehad hebt.
Els koetsier zei…
Welkom weer thuis na een heerlijke vakantie. Zo te lezen hebben jullie het erg naar de zin gehad.
Riet zei…
Heerlijk Simone, probeer het gevoel nog even vast te houden!
Anoniem zei…
Fijn dat jullie zo genoten hebben van de vakantie. Geniet nog lekker na met het zonnige weer hier.
En je hebt het mooie weer meegenomen naar NL! Fijn dat het leuk was

Goed weekend

Groetjes, Pietrik
Dear Jo zei…
Fijn dat je er weer bent!!! Tot gauw!
Carin zei…
Fijn dat jullie weer thuis zijn !!

Weet niet of je al blogs hebt bijgelezen maar mijn arm is weer prut, af en toe paar steekjes aan de stitcherie en dat is het. Dacht even dat het de goede kant uit ging toen ik je mailde maar helaas. Fysio zei al... het gaat op en neer en niet in een rechte lijn.
Marion zei…
Welkom thuis Simone. Nog even nagenieten van het mooie weer.

Groetjes van Marion

Populaire posts van deze blog

SUMMER SAL 2018

SCHEMA SUMMER SAL 2018