Nog net op tijd!


Dingdong... de Bel. Hoera!!! Het is de leuke meneer van GLS met m'n bestelling! Vorige week zag ik deze leuke Agenda's van Eline's huis in Naaldwijk, maar daar waren ze in no-time uitverkocht.... Gelukkig heb ik er ook een paar weten te bemachtigen!  Ze gaan straks gelijk achterin de auto, mee naar Friesland.
Nu heb ik een moderne, electronische agenda in m'n foon zitten, maar ik denk dat ik toch maar een exemplaar voor mezelf houd. Er staan zulke leuke inspirerende ideeën in! En allemaal leuke extraatjes; papiertjes, plakkertjes, kaarten etc.
Mocht ik er nog wat over houden dan plaats ik ze na het weekend in de webwinkel (anders probeer ik er gewoon nog meer te bestellen!).

Kennen jullie trouwens het tijdschrift "Daphne's Diary"? Dit heb ik tijdens de vakantie voor het eerst gelezen en is een beetje in dezelfde stijl als Eline's Huis. Ik heb er geen aandelen in ofzo, maar ik vond het erg leuk om het te lezen!

Ik ga alle spullen weer van zolder naar beneden sjouwen. Ik vertrek vanavond al richting Friesland. Kan ik lekker op m'n gemak m'n kraampje inrichten en ik mag gezellig bij Helena logeren. Wie weet zie ik je morgen nog op de Skuorre-Fair bij It Quilters-hûske!

Fijn weekend!

(Hoera! Ik kan ook weer foto's plaatsen!!!)

Reacties

Elly Geenjaar zei…
Heel veel plezier Simone en kan je voor mij zo'n agenda reserveren of moet ik dat rechtstreeks doen?
Carin zei…
Veel plezier morgen en die agenda ziet er superleuk uit !!
Ik jen dat tijdschrift niet... eens even gaan kijken via je link.
Yolanda zei…
Veel plezier morgen..... agenda heb ik al en ook alle diary´s. Heerlijk om te lezen en inspiratie op te doen.
Els koetsier zei…
Wat een leuke agenda's. Hopelijk blijven er wat over, heb er wel belangstelling voor.
Wat zeg je me nou? Een fair in Friesland? Ik ga meteen even kijken. Als het niet te ver is kom ik natuurlijk even langs. Dus misschien tot dan!
P.s. Kom je ook weer naar Dorry? Of misschien wel naar Sofie over 4 weekjes?
Groetjes
De kans is groot dat je me morgen tegenkomt, denk wel dat ik even in Eastermar verschijn...alvast succes met de verkoop!

Groetjes, Pietrik
Rennie zei…
Jammer dat Friesland zo'n eind weg is anders had ik je zeker op komen zoeken! Goede zaken en vooral heel veel plezier.
Marleen zei…
veel plezier. Voor nij te ver weg, maar wie weet kom je een keertje wat richting westen.
Ha lieve Simone, heb heerlijk je blog bijgelezen en kom al helemaal in de herfstmood met het zien van je leuke borduurtjes van de eekhoorns en herfst. Dat deed me meteen denken aan je leuke verhaaltje over de eekhoorntjes wat je eens had geschreven hahaha... Voor vandaag stuur ik je een warme zonnestraal nog even genieten van een mooie ZONDdag! Veel liefs en warme hartengroeten van Cin xxx

Populaire posts van deze blog

SUMMER SAL 2018

SCHEMA SUMMER SAL 2018